Sshr Aliceindunyasi ben çok güzel kolay poğaca tarifi buldum attım buzluğa çıkarınca taptaze ve börek yaptım ayaklanrsam da en kurtarıcı bunların yanına bisküvili pasta yaparm😂😂😂😂
Prenseskuzum Aliceindunyasi borek,poğaça,kurabiye,kek bi boregi pişmemiş koyuyorum diğerlerini pişirip atiyrm buzluğa valla çok pratik oluyo 😊👍
Almanyagelini eCeCik ben böreğin iç harcını kavuruyorum, çiğden rendeliyorum, soğanı salçayı kavurup ardından patatesleri de kavuruyorum, haşlamaya kıyasla böyle daha lezzetli geliyor bana 😊 amaç tabi herkesin damak tadı başka.
Minnakkkk Aliceindunyasi yok vala me yapıcam hıc bılmıyorum allahtan annem kayınvalıdem ablam dıbımdeler elım ayağım olacaklar 😍😍
Aliceindunyasi Zuleyhakaan yani bencede öyle ama herkes yapınca mecbur gibi oluyo geçen bi arkadaş 6çeşit yapmıştı😃😃😃 allahtan çok fazla gelenim olmaz diye düşünüyorum çünkü yaşadığımız şehirde akrabamız yok ama yine gelen olur illa bi kaç çeşit olsun 😃
Mavi20 Aliceindunyasi taa Antep’ten baklava getirticez yeter bence onlar bana getirsin gün mü yapıyoruz canım 😂 bişeyler yemek isteyen 2 ay sonra gelsin 😂