Gupssse Merhaba kızlar bu hastaneye giden var mı? Yeni hamileyim önereceğiniz doktor var mı sıra çok mu
hzl040823 Gupssse sıra kolay geliyor doktorlar da ben memnun kaldım, ama takibim lokman hekim bende başka bi problem için gittim içi lokman hekimden daha güzel daha yeni
Liiinaaa Gupssse ismail burak gültekin mükemmel bir doktor ablamın doktoruydu insallah bende ona gidicem bu kadar rahat profosyonel bi doktoe daha olmaz :)
ceylin4 Gupssse hacettepeden oraya geçen bir doktor var ismi Ayşe Sena ben hacettepede denk gelmistim çok ilgiliydi Instagram’da gördüm etlik şehir Hastanesi’ne gecmiş tavsiye ederim
Gupssse 3cocuklu1annee daha öncesinde zübeyde hanım da acı hatıralarım var kayıplarımla ilgili ordaki doktorlar bu hastaneye gelmiş.bilmiyrm zübeyde hanımın hastanesinde mi doktorunda mi sıkıntı vardı ama hiç iyi şeyler aklıma gelmiyor
3cocuklu1annee Gupssse orası için bende iyi şeyler duymadım şuan müjde can insanoğluna gidiyorum memnunum
Gupssse hzl040823 doktor öneriniz var mı isim olarak randevu alacağım ama kime alacağımı şaşırdım acikcasi
hzl040823 Gupssse inci kahyaoğlu yazıyordu ama erkek doktor vardı o kadar iyidi ki kesinlikle o doktorum olmasını isterdim relax biriydi😊 isimini bilmiyorum ama 😏 zaten yüksek riskli gebelik bölümüne sevk edildim ben😞
fatiss hzl040823 acil ameliyat cikinca baskasi bakiyir yerine inci hoca etlik zubeyde de benim ameliyatimi yapmisti
fatiss Deletedmom_69 banada denk geldi o bende sevmistim. Ama bebek kilosu soylemedi dedi ki yaniltir bu haftalar ( 19 .haftaydim ) ilerleyen zamanlarda soylemek iyi olur rahat rahat gecir gebeliginj demisti. Digerleri hep soylemisti