Edolili 1gebegunlugu bende bekliyiimmm bende ikisinden birine devam edeceğim 😂 Necati Hançerlioğlu nu çok duydum ona gideceğim bu randevumdan sonra ilk randevum Muslime diye bi doktor memnun kalırsam sanada yazarım 🤗
23mayiis17 1gebegunlugu En başından beri Bilkent şehir Hastanesi’ne gidiyorum. Çok memnunum hiç bir şekilde bir sıkıntı yaşamadım istediğim doktora randevu bulamadigimda başka doktora gittim ve gittiğim tüm doktorlardan memnunum evet biraz uzak fakat herşeyiyle güzel ve ilgili bir hastane . İnşallah doğumda güzel gececek inanıyorum 👍😍
Mucizemses 1gebegunlugu kesinlikle Bilkent , etlikte doktorlara asla güvenemiyorum kaç kişiye duydum yanlış işlem yaptıklarını. Doktor olarak da Hasan ulubaşoğlu bi dene ben çok memnun kalmıştım çok ilgili bi doktor. Ultrasonu bana çevirip gösteriyordu
1gebegunlugu Edolili müslime hanıme randevu var ala almadım daha diğer beyefendinin radevusu hiç yok çok tavsiye ettiler ama randevusu yok hiç😅
1gebegunlugu Edolili müslümenin yorumlarını okudum çok ilgili değilmiş. Onun yerine yeliz çolakoğluna aldım
Edolili 1gebegunlugu Eşimin kuzeni Müslime hanımı önermişti bende onun için ona aldım daha ilk poliklink muanem olucak 20 sinde 😂 heyecanlıyım
Guzeloglummm Kızlar o kadar doktor falan bilmem de ben sadece doğum için geldim gece acilden bilkente hala burdayım gitmeye gönlüm yok gibi , dogumhanesi odaları falan çok güzel
1gebegunlugu Edolili doktordan mı hastaneden mi? Ben de eh işte memnun kaldım dr biraz hızlıydı😂 baktı hı hı dedi çıktım kan verdim 7 tüp onun dışında hastane iyiydi herşey hızlıydı çalışanlar yardımseverdi dr için bişey demeyeceğim şuan
1gebegunlugu Aysinvebebito etlik hastanesi için güzel bir laf eden bir sizi gördüm😂 çok korktum etlikten
Hatice_kocak Bende gidiyorum ama gerçekten o kadar büyük bir hastane olmasına rağmen doktorlar ilgili değil bebeğin kilosunu da söylemiyorlar her seferinden farklı doktor oluyor mecbur çünkü randevulari bulunmuyo ama yeliz hoca iyi
Edolili 1gebegunlugu hastane çok güzel ben çok beğendim zaten temiz ve herkes pratik , ama doktordan memnun kalmadım hayal kırıklığı yaşadım çok da övgüler almıştım o doktordan 🤷🏻♀️ Dediğin gibi aşırı hızlıydı benimkide yatmamla kalkmam bir oldu 5 saniye sürdü bebeği ultrasonda görmek ben göremedim bile hemen çevirdi 🥴
Aysinvebebito 1gebegunlugu doktor çok ilgili hastane oldukça steril ben beğendim ankara şehir hastanesindeki doktorlar çok ilgisizdi bence
1gebegunlugu Edolili yorumlarda görmüştüm aslında.. benim gittiğim yeliz hanımda çok aman aman değildi ama tatlı dilliydi. Bebeği zaten özelde gösteriyorlar. Devlette anca doğurunca görüyorsun🙃
Melek0606 1gebegunlugu kızlar 2. Hamileliğin ilk gebeligimden bu zmaana kadar hep necati hancerliogularina gittim vok ilgili çok tatlı dilli biraz randevu peşinde kosuyorum ama degiyo bide doktorlar hızlı değil bizim sağlık sektörümüz bizi bu hale getirdi hasta bakma dk si 5 dakikaya düştü doktorlar da zor durumdalar ve bu durumdan hiç memnun değiller çünkü dakika düştükçe hasta bakma sayısı yükseliyor ve bu sefer de doktorlarda verim olmuyo
Edolili 1gebegunlugu ilk doğumum özelde oldu 1 saat bebeği izlerdim nerdeyse öyle konuşurduk bakardık devlet hastanesi gümbür gümbür salladı beni 🥴