Edafmo Aysutoper 17. Haftamda çok minik kas seyirmesi olur gibiydi, hatta ayırt edememiştim hareket mi değil mi diye 🤭 18. Haftamda net bir şekilde hissetmiştim
nur34_ Aysutoper 18 de hissettim canim suan ise kizim iceriye park kurmuş sanirim kayiyor resmen sagdan sola🤭
Brck0303 Aysutoper biz 14 15 haftalık olunca doktor kontrolünde hissettik hatta bn gaz falan diye düşünüyordm gece falan da hissedince doktorun eli karnimdaydi hareket edince sizin ki biraz aceleci mi ne dedi doktorumuz
-Mucize- Brck0303 kramp gibi birşey geliyor hareket mi ediyor o zaman bide göbeğim ve sol kasığımdan bişeyler gıdıklanıyo gibi oluyo 14 haftalığım bende ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum sizde de oluyormu böyle şeyler 😊
Brck0303 -Mucize- bnde de öyle oldu hep gaz falandır dedim bağırsak hareketleridir dedik ama doktorum da aceleci diyince Emin olduk
Sinemb1406 Aysutoper Haftamda net hissetmeye başladım. Şuan 29+2 günlük hamileyim :) 2 gün önce dışarıdan oynadığını gördüm 💞
2prensesannesiiii Aysutoper 16+4 bugün sağ kasıkta minik bi tekme gibi gıdıklar gibi pıt pıt attı tepki verdim o an annemin uzattığı elmayı alırken oldu 🥰
Hazalaskin Aysutoper 18. Haftada pıt pıt minicik tekmeler hissettim sonlarda artık kaburgaları kırmak ister gibi haşin tekmeler 😂