betul_yilmazz Merhaba bende cybex Priam tercih ettim tam yatan ana kucağıyla beraber Bizde asansör vesaire olduğu için açıkçası çok fazla ağırlığı düşünmeyip bebeğin konforunu daha ön planda tuttuk o yüzden konfor açısından en iyisini almak istedim.Eğer bütçeniz varsa kesinlikle cybex bakın derim :)
momymia betul_yilmazz priam kaç kg acaba? Ben yurtdısındayım e-priam modelini tercih ettim fakat biraz ağır o yüzden arasında fark var mı merak ediyorum
mihricancaaa dtcanannn biz de bundan aldık gayet güzel ve çok da ağır değil kullanışlı bir ürün şimdiden alıp koyduk
Deniz21_ 4 baby standart bebek arabası tercih ettim hem hafif hem kullanışlı taşıma kapasitesi de yüksek travel çok kullanışlı bulmuyorum
zehraKr Momm7 doona bildiğim kadarıyla 15 bin civarı suan bir zahmet taşısın 🤣resmen bebek alışverişine servet harcanıyor
catandgirlmom Helint açılıp kapatılması kolay eezy kadar küçük değil ama bence yine çoğu arabadan küçük katlanmış hali de tavsiyem kesinlikle mağazada her şeyini deneyin sarsıntısını ağırlık koyup agırlık koymadan kapatıp açmasını vs 😊
sari-uggli-mehmet-aga zehraKr doona çok kullanışlı ancak doonayı, arabaya koydugumuzda oto koltugu gibi kullanıldıgında, adac testindeki puanı çok zayıf, allah korusun bir kaza anında puanı kötü diye vazgeçtim.
Elfs HappyMom travel sistem kabin boy tercih ettim. Hem hafif hem küçük hem de bebeğim şuanda pusette olduğu için daha rahat.
Busraaaa35 Bagi easyfold 2 aldım, çift yönlü kullanım,7.5 kilo,tek elle kapanma ,pusetli kulllanim avantajları
Aksakal1907 @HappyMom o kadar araştırıp model bakıp hafifliğine falan baktıktan sonra girdiğimiz dükkanda 1000 TL olunca tamamen spontane gelişip onu almamız çok mu abesti acaba 🤣🤣 kızım 1 aylık ve hâlâ kullanmadık