Meva42 Arkadaşlar adet günüme henüz dört gün var ve ,iki gündür ilişki sonrası çok az lekelenmem oluyor sizce neden olabilir
femme Meva42 eğer hamile iseniz lekelenme olabilir , yada ilski sonrası bekki zorlanma kasılma yaşandı ise adet dönemine yakına bi tarih olduğu için de gelmiş olabilir, Rabbım gönlünüze göre nasip etsin🥰
Nonim Canım ben hamile olduğumu bilmiyordum 2 gün çok az lekelenmek oldu ama çok az sonra hamile olduğumu öğrendim yerleşme kanaması olabilir
Nonim Meva42 evet adetime yakın oldu 1 hafta sonra test yaptım pozitifti hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin 🙏
Meva42 ummuhan3 sence peki ne zaman test yapayım ,şimdi eğer varsa da lekelenme geldiği için korkuyorum ,daha önce bir düşüğüm var çünkü 🥺
ummuhan3 Meva42 Erken gebelik testi harici hiçbir testi deneme suan. Varsa elinde onu yap canim benim de adete 2 gün kaldı ama adet sancılarim başladı hiçbir belirti yok ümidim de yok bu ay 🥲
Meva42 ummuhan3 elimde test yok canım hiç bekliyim madem . Bu ay bide duphaston kullandım ben acaba o yüzden mi oluyor o da aklıma gelmedi değil