berencisil_ Mervemreylmz farklı bi doktora görün bence bişeyi görmeden demesi çok saçma kanında çok normal artmış ki
Mervemreylmz berencisil_ evet kan artışı normal sol tipte sıvı var aparto ediyor büyük ihtimal dış gebelik dedi
Ysmnrn Mervemreylmz ultrasonda bebegin yerini tespit etmeden nasil dis gebelik dedi ben o kismi anlmadim.
Ysmnrn Mervemreylmz anlamadigim 3 aralikta adet oldunuz sonra nasil suphelendiniz? Ben ne ara hamile kaldiginizi anlayamadim.
arirangg Ysmnrn Evet ne ara adet oldu da adet bitti döllendi, bir de beta hcg yükseldi mümkğn değil. Demek ki üstüne gördü
Mervemreylmz Ysmnrn 22 kasımda yumurtlama gördüm 3 Aralık adetimdi ve oldu ama çok yoğun bir şekilde değil mide bulantilarim vardı kimyasal olabilir die düşünmüştüm
Mervemreylmz arirangg bende kimyasal die düşünmüştüm değer git gide yükselince üstüne görmedim die düşündüm
Mervemreylmz Es_Se bu değerlere görülmez die biliyorum olası bir risk için yatış yapıldı ne yapacağımı bilmiyorum
Ysmnrn Mervemreylmz ama sonra beta olctunuz yukseliyor ve hamileyim dediniz. Simdi doktor dis gebelik diyor. Cok enteresan. Ama baska bir de ile gorusmenizde fayda var
Elifkursun44 Mervemreylmz valla hemen aldırma benim oğlumda ole dedı ama ınqnmqdım ve çok şükür doğdu 4 yaşında
Mervemreylmz Elifkursun44 kontrol altında beta takibi yapılacak bekliyorum şuan için inşallah hayırlı sonuçlar alırım sizin gibi
Mervemreylmz Ysmnrn yatısim yapıldı ve risklerini doktorum anlattı değere göre hareket edecek şuan o riskleri dinledikten sonra riske atamam doktorum dan da memnunum
Mervemreylmz Yeniiannecikk şuan iyiyim eve geçeceğim benim zaten bi sıkıntım yoktu kan vereceğim pazar günü tekrar ona göre hareket edecegiz