Baymehal HappyMom bence çocuklar için gelişim seti olabilir veya oyuncak seti yada bakım temizlik seti de olabilir
Abica_Elis HappyMom jac yildir burayi kullaniyorum eskiden profilum yoktu inaninki bir keresinde bile denk gelmedi yaa olsun bu kezde bakalim cikiyor mu))kac kisiyi davet ettim bu forma ben zahmetime deyisin bari😀🌸
Hbb50 @HappyMom bence bebeklere ve Bi ailenin gerçekten neye ihtiyacı olursa onlara ağırlık verilirse daha güzel olur güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz♡
yagmur089 HappyMom bence bebek bezi ya bebek bezleri cok pahali naocaz bilmiuorum ama cekilisi iyi dusunmussunuz bence bebek bezi yapin derim
Nurellaaa06 HappyMom beşik bebek arabası veya karma bir anne bebek çantasında olması gereken temel ihtiyaçlar 😊 güzel düşünceniz için teşekkür happy mom 😊
Ayse_3434 HappyMom çok güzel bir düşünce bence em güzel hediye bebek bakım ürünleri olabilir zaten onlar için burdayız 🌺💕
bihterquenn Çok ince bir düşünce gerçekten 🥰 bebek kıyafeti , hastane çıkışı olabilir bebeklerimiz için 😊