Lenasiya Çeklerden ziyade bencede size ait bi bebek anne içerikli bi hediye kutusu daha güzel olur manevi yönden güzel 😍
mormenekse-- Bence e bebekten vb. firmalardan hediye çeki olabilir, kazanan anneler bebeğin ihtiyacı neyse, eksik neyi varsa onu alır. Standart bir hediye çantasından daha anlamlı bir hediye olur ☺️💓
Hanife__ Yaşaaasınnn🎄🎄çok güzel düşünmüşsünüz 😇anne ya da bebeğe dair her şey çekilişe değer bence sadece bir değil birden fazla kişi olsa çok iyi olur 🧚♀️🌸🥰
Mavi11 HappyMom ödül bence kazanan kişiye 2-3 aylık bez ( kullandıgı marka ) ve kullandıgı ıslak mendil vs olabilir . Son zamlardan çok bıktık. Trendyol çek vs yerine bu daha mantıklı bence
Rabia-- Çok güzel bir fikir 🌸 bana çıkmaz buna Eminim ama düşüncenizi beğendim🎉 hastane çıkışı olsun bi kaç kişiye olsun büyük hediye olup tek kişiye gönderileceğine bi kaç kişiye küçük ama güzel bi hediye olsun bence 🥰🤗
Morning-star HappyMom Ayy ne güzel bir düşünce🥰 Tek kişiyle sınırlı kalmaması mutlu eder. Bebişler için işe yarar olan ve devamlı ihtiyaçları olan (bez, şampuan, pişik kremi vb) şeyleri içeren bir hediye paketi çok güzel olur✨🤩
little-baby @"Altta yorum yapan kişiye katılıyorum. Bence de Trendyol çeki tarzı şeyler olabilir. Çok güzel bir düşünce. Mükemmel fikir ♥️
KeremikoBayky Bence önemli olan pahalı bişey olması değil hatta ufacık sembolik bir şey olup kişi sayısının fazla olması. Bir gebelik eğitiminde ağız bezi hediye etmişlerdi herkese çok hoşuma gitmişti. Büyük bişey olup 3 kişiye gitmesindense küçücük sembolik bişey olup 30 kişiye gitse daha çok kişiye anı kalır