HappyMom Canımız annelerimiz, yılbaşı için çekiliş düzenleme fikrimiz var. Çekilişi nasıl yapmamızı önerirsiniz? Ödüller sizce ne olmalı? Önerilerinize talibiz… 🌸
KLORAKHANIM HappyMom 🫶🏻 cok tatli dusunceee, benceee trendyol hediye çeki tarzinda bi cekilis olabilir. Bu konuda sizler gibi bir uygulamaya trendyolun özel bir destegi olacaktir
Kleopatra- HappyMom Altta yorum yapan kişiye katılıyorum. Bence de Trendyol çeki tarzı şeyler olabilir. Çok güzel bir düşünce. Çok naifsiniz.🌹
Htcsnmz03 Çok güzel düşünceniz bebek bakım seti gibi bişey olabilir genel kullanım açısından herkesin işine yarar diye düşünüyorum 🥰
merveaws Htcsnmz03 aynen hem uygulamaya da uygun bir hediye olur😊 veya happy momun ürünlerinden olabilir hastane çıkışı veya anne çantası gibi
havhaz34 Çok güzel bir düşünce. Bence bebek bakım ürünleri, giyimi yada araç gereçleri olarak bir hediye olabilir
Rozmari HappyMom çok güzel düşünmüşsünüz bebek bakım ürünü kıyafet hastane çıkışı gibi araç gereç şeyler olabilir
Ftma4646 HappyMom bebek ürünleri olabilir beşik puset bebek arabası hastane çıkışı biberon bez gönlünüz den ne koparsa artık😁
Kgns HappyMom bebek bakım çantası ve icinde bebek bakım ürünleri olabilir. Anne için de bir kaç ürün olabilir. Bebek kıyafeti kitaplar vs
senibekliyoruzannecim Anne için pijama olabilir sonuçta öncelik evlatlar onların herşeyi hazır ama daha bana sıra gelmedi :))))