birhesap 35 haftalık olacağım dışardan bir şeyler alıyorum bazen bugün aldıklarımda 3 kg falan dı acaba böyle şeyler taşımanın zararı olur mu yoruluyorum ama az şeyde alıyorum..
2022bebeki birhesap Ben de sizin gibiyim pazara gidip balik,salata, havuç vs aliyorm 3-5 kiloyu buluyordur mutlaka. Kasigima baski hissediyorm sadece zarari var mdiir ben de bilmiyorum
Mustafayigitvebeytugannesi birhesap Ben şuan 19+6 haftalığım hergun 15 kilo oğlumu kucağımda taşıyorum 3 kilodan birşey olacağını sanmıyorum canım 😂
Xxx0101 birhesap diyeceğim o ki herkesin bünyesi farklı başkasına 10kg dokunmaz size dokunur hiç belli olmaz🙏🏻
Xxx0101 Bortubocek canım hiç belli olmuyor tanıdığım biri 1 yaşında kızını devamlı kucağına alıyordu bir anda kanaması başlayınca hamileliğinin neredeyse yarısını hastanede geçirdi.. Dikkatli olmakta fayda var Allah korusun
Bortubocek Xxx0101 muhtemelen tanıdığınızin rahim agzi uzunlugu azdir, dusuk tehlikesi olabilir yada rahminde gevseklik vardır..ben doktor odasinda bile kucagima aldigimda bisey demiyor doktorum..gerekli kontrollerde soylenir ztn bi sikinti olsa
denizarenmom Xxx0101 neden hamile insanlara tehlikeli olabilir demek yerine hep kotu hikayeler anlatiyorsunuz🤦♀️
Deletedmom_27 doktorlar agirlikli spor yapin diyor hamilelikte 3 kg dan bisi olmaz eger riskli degilse gebeliginiz
SuperMom3 birhesap 33+4 haftalık ikizlere gebe olan ben bütün gün 12 kg luk oğlumu taşıyorum o yüzden postu hayretlikle okudum 😂😂
Kucuk_melegim birhesap gunluk hayatinizda taşındığını kiloyu hamilelik boyunca da taşıyabilirsiniz vicudunuz buna alışkın olduğu için sorun olmaz 12 kiloya kadar taşıyabilirsiniz
Masal53 birhesap bu işler nasip canım aslında ben Bi kere kist ameliyati olduğumda yanımdaki hasta kürtaj için gelmişti 5 kg şu kaldırmış diye düşük yapmış bence bu kişiden kişiye değişir her türlü dikkat etmek lazım
Petito35 Kirli sepetini bile kaldırınca ağrı giriyor bana eşimin gelmesini bekliyorum hep süpürme işi falan yalan oldu zaten
Xxx0101 denizarenmom Ayy ne alaka. Kişiden kişiye değişir demişim daha sonra. Kimisine 10 kilo dokunmaz kimisine 3 kilo taşısa bişey olur.