esmanurum HurremSultan inseallah zamani gelince dogacakdir,siz kafanizdan cikardin,o kendi zamaninda gekevekdir
HurremSultan KLORAKHANIM ne dalga geçiyor hemde varya. Hatta şey yapıyor dur bi yalandan sancı yapam da heycanlansin diyor🥴
KLORAKHANIM nurli34 ha gayret bacim olacakk 🫶🏻 o gün de bu güne benzer derler 🤍 twk avazda insallah 😂
nurli34 KLORAKHANIM ay insallah ya erken dopum riskim vardı 30. Haftamdan beridir iğnedir serumdur şimdi de ne sancısı var ne kasılması uyuya kaldı herhaldr içerde 🤣🤣
esmanurum HurremSultan nasil oldunuz?ben de bu gun doktora gitdim bir sm aciklik,bir hafta gozleyecek olmasa 21i suni sanci verecekler inseallah o vakta kendi sancim suyum.nisanim gelir,bir az da moralim.bozuk cocuk gelmek bilmiyor 41-42 hafta oluyor
esmanurum HurremSultan ben sizi cidden merak ediyorum.nasil oldunuz diye?foruma da geldiyimde ilk sizden yanit gelib gelmediyine bakiyorim.
balkizinbebegii Mustafayigitvebeytugannesi ahahahaha buna çok güldüm 😂😂😂 eşin artık isyan edicek değiştirsin şu adını diye 😂 ama sorun şu ki şuan benim canım da istedi akşama yapıyım bari 😂
Mustafayigitvebeytugannesi balkizinbebegii yaa bayadir istemiyodum bugün yine isterim teşekkürler hatırlattığın için 😂 benim iki çocukla yapma şansım yok biri de karnımda 3 nasıl yapım 😂😂 hazıra kalıyoruz her seferinde bugün yine aldircam 😂😂😂