Durum2020_ Kızlar merhaba ben bugün 6+5 haftalık hamileyim 12 gün önce gittiğimizde kese çok küçük ve yeni oluşuyordu 12 gün sonra bizi tekrar çağırdılar 2 gün önce kahve rengi ve açık pembe akıntım geldi bir kaç kere ve sadece silince gelen akıntı tabi ben panikledim önce de düşüğüm olduğu için korktum önceki gün gittik özel merkeze dün için randevu verip gönderdiler dün gittik kese oluşmuş 25 mm olmuş ama içinde ne bebek ne yolcsac yok dediler bugün beni hastaneye yönlendirdiler hastanenin aramasını bekliyorum çok endişeleniyorum kızlar 😔😔😔😔😔 Var mı aranızda böyle bişey yaşayan acaba göremedi mi kadın anlamadım ki görünüyor olması mı gerekirdi haftası büyük çünkü artık aydınlatın beni kızlar 🙏❤️
realist3560 Durum2020_ başka bir doktora daha gidip baktırın isterseniz oda aynı şeyi söylerse ona göre hareket edersiniz
Burcinmozr Durum2020_ ben ilk gittiğimde kesem 0,5 mm idi. 1 hafta sonra Bebeği ancak kese 1 cm olduğunda görebilmiştik 🌸 geç döllenme yaşıyor olabilirsiniz.
Durum2020_ realist3560 teşekkür ederim canım maalesef yurtdışında yaşıyorum ve gidemiyorum doktora devlet hastanesi dışında 😭😭😭 cumartesi tekrar randevum var inşallah artık görürüm
Beybi1 Aynısını bende yaşadım. Dr bana bebek sağlıklı olmadığı için vücut geliştirmiyor normal bir durum dedi, kürtaj oldum şu an ikinci hamileliğim 36+5 teyim. Gayet sağlıklı ilerliyoruz. Bu konuda sabretmelisiniz ikinci gebeliğiniz sağlıklı olacaktır