mine3444 Evet annişler tecrübeleriniz nedir? 15 haftalık olduk. Haftaya kontrolümüz var inşallah net görürüm.
yagizegemom mine3444 tok git canım hatta gitmeden ağzına tatlı bişeylerde atabilirsin daha hareketli oluyorlar 🐣
dnyavnz33 mine3444 tokken randevudan önce vişne suyu ufak bir çikolata yiyin kıpır kıpır hareket eder
MaviDeranHazal mine3444 gitmeden en az bir saat önce tatlı şeyler yiyip ultrasona başlamadan üç beş dk sol tarafına yatarsan çok hoş görüntüler olabiliyor 😁 bizimkini de durduramıyoruz en son ayağını kafasına koymuştu. 🥰🥰
Rmysa0308 mine3444 bana doktorum bebek sadece aç mi tok mu olduğunu hisseder şekerli seyler yemekle alakası yok demişti ..tok gitmen yeterli ve sıkışık girme
Busra92_ 16+3 üm tok ve tatlı yiyerek gittim kıpır kıpırdı ama kendisi bize sırtını döndü dakikalarca bekledik dönmedi şans herhalde hala öğrenemiyoruz🥰
kakara Bugun detaylı ultrasonum var doktorum gelmeden 1 saat once yemek yarım saat önce de tatlı yıyip gelın dedi daha net görulurmüş
bebek_firarda Doktorlar sıkışık rahim istemiyo aslında. Benim doktorumda gelmeden önce bi bardak süt iç bide tatlı bişey ye gel demişti