Mervebeliktay Merhabaa güzel annelerim🥰 Ben çok araştırdım ama yine tatmin olmadığım için sizlerin fikirlerinizi almaya geldim… Bebek kıyafetlerinizi yıkadıktan sonra nasıl kurutuyorsunuz? Kurutma makinesi kullanıyor musunuz? Zararı var mı?
Dilarac Mervebeliktay ben kullanıyorum Beko Çok memnunum ne kırıştırma ne küçültme görmedim tavsiye ederim ❣️
Misrax Mervebeliktay kızımın kiyafetlerini hep kurutmada kurutuyorum sadece el örgusu yelek gibi seyleri atmıyorum onlara zarar geliyor gonul rahatlıgıyla atablilirsin
Nskyhn Mervebeliktay çok mecbur kalinca hassasta atıyorum ama bazi şeyleri çok azıcık çekmiş 😀 aman napiyim ya bazen çok mecbur kalıyorum
Seyma06 Mervebeliktay ben kullanıyorum henüz çekme vs. Hiç yaşamadım üzerinde ki tozları topluyor kesinlikle evimiz cadde üzeri olmasına rağmen evin içinde ki toz bile azaldı diyebilirim
Oznurtopal Zarar demeyelim de kucultebilir diye okumuştum. Korkudan yüksek derecede bile yıkamadım. Normal camasirlikta kurutuyorum zaten kurutma makinem yok😅
Mervebeliktay Oznurtopal bende normal havada kurutmanın daha faydalı olduğunu okuyorum devamlı, kullanılmaması daha iyi diyen de var, tozları topluyo alerji oluşumunu engelliyo diyen de bilemediim🤷🏼♀️
Mervebeliktay Bende böyle düşünüyorum sonuçta bir sürü toz topluyo daha sağlıklıdır diye tahmin ediyorum😇
Ftmcgdms Mervebeliktay vallahi su sogukta büyük kolaylık evde asla kurumuyor ben ilk yıkamada kuruttum ama böyle hafif nemli bıraktım sonra hava alsın diye serdim hem toz tüy gitti hemde havalandirdim ama herhalde doğduktan sonra sadece kurutmayi kullanırım
Edafmo Mervebeliktay ben kurutma makinesi kullanıyorum, anti hijyen programında ben bi zararı olduğunu düşünmüyorum hem zamandan tasarruf oluyor hemde bence daha temizleniyor. Bebeğimin kıyafetlerini de yıkamaya başladığımdan beri 3 4 posta kurutmaya attım ne küçülme ne yıpranma yaşamadım
Burciin19 Mervebeliktay ilk altı yedi ay kullanmadım ama keşke kullansaydım evde yada balkonda kurutunca o tozu gördükçe vazgeçtim ama kurutmada kurutup ütüledim hep iki yaşına kadar
Yarenn92 Mervebeliktay ben atmıştım küçültme yapmadı fakat boncuklarını sökmüş bir daha atmadım öylelerini
LauraG Mervebeliktay ben bebek programina attim sanki bi ufalma var gibi geldi. Hassasa atip hafif nemouylen asmaya karar verdim. Bence toz topladigi icin kurutma faydalidir. Örgüleri atmadim ama.
Asyabuse Mervebeliktay valla heidi gibi dağlarda çayırda yaşıyorsan kurut dışarda kuzum miss gibi oh ne güzel olur ama ben istanbuldayım beyazı dışarı assam kahverengi toplarım kömür kokularını falan söylemiyorum bile 🤷🏼♀️ sorumlu ebemle konuştum ben bu konuyu hiçbir sakıncası yok daha bile iyi dedi. Hatta şöyle dedi ilk aldığında ütüle sadece sonraki yıkamalarında ütülemeye bile gerek yok kurutmaya atıyorsun zaten falan ben hepsini yıkadım kuruttum bile çok şükür küçülmedilerde