busrasafak Esmaky bugun kasik agrim var sag kasigimda onun disinda cok şükür pek sıkıntım yok canim 😊 senin nasil gidiyor
denizefe Esmaky ıkıncı gebelıgım ıkı haftadır hıssedıyorum ama bu ıkı gndr daha bı netlestı artk bes sene gecmıs aradan unutmsm oturuken bazen tekmelıo hafıf hafıf ama gıdıklanıyormsm gb oluyo ay dıyorum 😂 bır kılo aldm daha 19haftalık oldk
pnrkrd Mide yanmalarım geçti derken yine başladı😒bu sabah ilk kez hareketlerini hissetmeye başladım☺️ Kaşık ağrılarım başladı karnım büyüyor sanırım ondan☺️ Hiç aşermiyorum hala😑5 kilo almışım Fazla yemememe rağmen 🤦♀️Acayip sinirli geçiyor kocamın burnundan getiriyorum🙈😂bende böyle ☺️☺️☺️☺️
Esmaky busrasafak benimde cok şükür iyi gidiyor hareketlerni hisstmeye başladn mı ben ara ara kalp atısı gibi pıt pıt bişyler hissdyrm ama bilemedm tam
Pepito 19 haftalık olduk biz oğluşumla 😊ama 18 haftada kasık ağrım vardı Baş ağrım oldu yine güzel geçiyor çok şükür biz şuan ben hiç kilo almadım oğluşum benden hızlı Maşşllah 😊👶 sizlerinkide daha iyi gider inşşllah 🙏
Esmaky busrasafak erkek 🙏 ıcınden hep erkek gecıyordu saglıklı olsunda hayırlısıyla en önemlisi o senın bebegnn cinsiyeti nedir
busrasafak Esmaky 11 de erkek diye tahmin ediyorum dedi 16 da yuzde 80 90 kiz dedi bakalim ben de kiz hissediyorum😊
Elifn Kızlar özellikle sağ kasığımda değişik bir ağrı var mesela hareket edince içerden yara varmış gibi tuhaf bişi sizde de oluyor mu?