poyrazvearya Kızlar şart mı sizce daha sonrada kullanabilir miyiz alıp bir köşede dursun istemiyorum benim meşhurdur alıp kullanmama huyum ama bilemedim
Sellmaseellma poyrazvearya bebek için satılanlar var 6 lı çok gereksiz. Parası bişey değil ama gerçekten çok gereksiz yani hastane için soruyorsan kilitli buzdolabı poşetleri var herkes onları kullanıyor bende onlardan alacağım doğuma
RehoGelin poyrazvearya canım ben a101e geçenleede gelen hurçlardan aldım küçüklü büyüklü sonradan da kullanılır diye
Edafmo poyrazvearya ben almayı planlıyorum. Arkadaşım da hastane çantası için almıştı sonrasında kalmalı bir yere gittiğimde bebeğin kıyafetleri bezi maması vs için kullanıyor. Anne bebek çantasında da o en küçük boyları kullanıyor
Lizbonn poyrazvearya Ben tatil bavulumda da kullandığım için açıkçası boşuna almamış oldum ama düzeni seven biriyimdir
Nurr_22_22 poyrazvearya başta banada gereksiz geliyordu ama biz dışarıya Seyehat edecek insanlarız illaki çocuğun kıyafetlerini düzenlemek için kullanırım bir süre daha