70_siradanbiri Pasakizi toplamı belli değil canım havuz islemine yeni basladik ,genetige gideceği için havuz islemi yaptık
70_siradanbiri Dorukkusumm şuan 1kutusu 3400 tl falan yeni zamla birlikte, birde 2 kutu alsan 6 küsür 😏
denizarenmom 70_siradanbiri gercekten artik yaziklar olsun bugun kidste bir anne paylasmisti reflu mamalar 444tl olmus ve bebek sadece mama yiyince bu mama 3-4 gun gidiyor. Allaha havale ediyorum artik yazik
70_siradanbiri denizarenmom artık nereye yetisecegimizi şaşırdık bu hale nasıl geldik en acisida herseyi nasıl kabullendik🤦♀️
Dorukkusumm 70_siradanbiri Allah bu devlete vicdan versin gerçekten, zamanında iyiki dondurtmuşum yoksa tekrar bu sürece girmek cok yorucu olurdu hem maddi hem manevi 🤦🏼
ALynaa67 Zamlar bi yana ilaç bulmakta bile o kadar zorlandık ki şimdi inanın herşey daha zor Allah bu yolda olanlara kolaylık versin inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🤲🤲
70_siradanbiri ALynaa67 evet gerçekten ilaç bulmakta zor patates soğan depolarına baskın yaptığı gibi ilaç depolarina da baskın yapsa falan demişti eczaci
ipekmom_ 70_siradanbiri bende de çatlatma iğnesi var canım ganopeptly ismi doktorun uygun olur derse gönderebilirim ya da istanbuldayım yakındaysan elden veririm 5tane var içinde
70_siradanbiri ipekmom_ gercekten mi🥰 gonal f aldik dun ama çatlama iğnesini henüz yazmadi doktor alabilirim öncesinde de ganopeptly kullandim çatlama ignesi, gonderirseniz çok mutlu olurum🙏mesaj yazıyorum size
ipekmom_ Bir iki dozlukta gonalf var uçları değiştirip takıyorsun zaten tarihinde sorun yokda onuda veririm Bir doz kullanmak için bisürü para verip almıştım duruyor öyle suan
Asyabuse 70_siradanbiri zamanında estrofem bulmak için kaç eczane gezmiştim. Bide muadili yok. İlaca bile ulaşamaz olduk. Dün akşam haberlerde ikinci el ilaç diye haber vardı. Zamlanmasının yanı sıra birde bulunamıyormuş ve grip ilaçları için bile geçerliymiş