Yasolinnn Kızlar doğum sonrası hangi korseleri kullandınız ve memnun kaldınız, isim yada linkleri bekliyorum. Bir de kazık yutmuş gibi olmuyor mu ya korse takınca, rahat edemiceğim bişeye de para vermek istemiyorum açıkcası😵💫
Dr4 Ben medikal cırt cırtlı korse kullandım hep. Sezeryan oluyorum bunda da kullanacağım ama Sadece ayaga kalkarken.. sezeryan dikişlerini çok rahat ettiriyor. Cırcırt olması çok rahat oluyor. İstediğin kadar sıkıp yarınca cart açıp koyuyorsun kenara. Yatarken dinlenirken kullanmamak gerekiyor Allah korusun pıhtı atabilir diye. Okuyanlara bilgi olsun.
Yasolinnn Dr4 aaa bak bunu bilmiyordum. Ama zaten sezaryende cogu zaman yatıyoruz ayağa 5 10dklık periyotlar halinde kalkıyoruz. O zaman sürekli tak cıkar mı yapıcaz
OzgeSrc Yasolinnn Ama zaten sezaryende cogu zaman yatıyoruz Yatarak gecirirseniz iyilesmeniz uzun zaman alir 🌸 . Korse konusunda diger yoruma katiliyorum basta sanirim medikal cok sıkmayacak bi korse daha iyi olur sonra zamanlada toparlayacak bi korse takilabilir ben oyle yapicam
Dr4 Yasolinnn evet ayağa kalkıp yürürken tak çıkar yapacaksınız. Yatarken takmanın çok tehlikeleri var. Bu sebepten kolay takılıp cıkan birsey olması çok iyi. Sezeryan çok yatarak geçmiyor bu arada ayağa kalıp hareket etmeniz yürümeniz gerekiyor
Yasolinnn OzgeSrc evet biliyorum ama normal doğuma göre daha fazla yatakta geçirildiği söyleniyor ilk birkaç haftanın. Hayırlısı bakalım deneyerek göreceğiz:)