Siem24 Kızlar detaylıyı radyoloji uzmanı yaptı hemen baktı erkek dedi bir daha bir şey demedi 4 hafta geçti üstünden birdaha doktoruma sormadım . O da erkek demişti zaten. İsimli hastane çıkışı kapı süsü siparişi vericem Ocak zamları gelmeden ama acaba mı düşüncesi aklımdan gitmiyor 🤣 şimdi yeniden atıyorum fotoları yeniden sormalı mıyım sizce
Sevvl Siem24 kız erkek iste daha ne göstersin çocuk hayırlı olsun😍 keşke radyolara yaptırmasaydın canım detaylıyı
Nesli8181 Siem24 şuan 27 haftalik hamileyim doktorum 22 haftaya kadar kiz dedi doktor değiştirmek zorunda kaldım doktor bu sefer erkek dedi şaşırdım 20 sinde detaylıca gircem o zaman net belli olcak
Siem24 LauraG yani adama bir daha sormayım diyorum ama buradaki okuduklarım şüpheye düşürüyor bir de Alışverişe başlayınca acaba mı dedim 😁
Sevvl Siem24 sormak istiyorsan tabiki sorabilirsin zarar gelmez ben sürekli soruyorum hocam alışveriş yapcam emınız dimi diye 😂😂
Bebeto1 Detaylida söylüyorlarmi 21 olduk hala göremedim umarım görürüm detaylida doktorunuz daha önce söylemismiydi @Siem24
Siem24 Bebeto1 evet doktor detaylıdan önce söyledi o attığım fotoğrafları verdi detaylıda da doktor direk erkek dedi
girl_boy_annesi Siem24 22. Haftada detaylı da radyoloji uzmanı sizin gibi direk erkek dedi 26. Haftada devlete gittim hiç sormadım bebeğin erkek biliyorsun dimi deyip onaylattı doktor bana .sizinki de %100 erkek Rabbimin izni ile 😅