EymeninAnnesi__ htcnrerdrkk valla bende aldım bugün akşam mızırdanıp durdu tutmadı yarın günn boyu uğraşacam inşallah tutar 6 tane emzik var evde 🤦♀️
Buse1994 Bguzeel bibs emzik deneyin emzik emmeyen bir çocuk hemen alıyor tavsiyem bibs emzik kesinlikle
Karman34 EymeninAnnesi__ benim tanıdığım çoğu bebek önceden bakkal emziği derlerdi ucuz hep sonradan onları tuttular bi en ucuz emzik görürseniz alıp deneyin derim bebeklerin sağı solu belli olmuyor malesef 🤷♀️
EymeninAnnesi__ Karman34 aldım kuzum aldım ilk gebeligimi ogrendigimde 15 tl ye almıştm tutmadi 30 tl ye bimden aldm tutmadı bugünde philip awent aldım insallah tutar ugrasiyoruz akşamdan beri 🤦♀️ 6 tane emzigi oldu
Karman34 EymeninAnnesi__ maşallah bu yuvarlak kauçuk emzikler var biraz pahalı ama birde onu dene istersen
Nhlhmz11 EymeninAnnesi__ benim yegenimde aynıydı hiç birini almadı , bakkal emzikelei var kauçuk , sadece onu emdi .
Meleklerinannesii EymeninAnnesi__ benim kızım da tutmuyordu birsürü marka denedim bibs nuk wee chicco normal bakkal emziği bile denedim 4 aylıkken avent aldım son kez diyerek tuttu şuan 16 aylık hala emiyor
EymeninAnnesi__ Meleklerinannesii yaa insallah benimkide tutar acaba geçmi kaldm diyordum 5 aylık olduya ugrassam tutar o zaman
gunel91 EymeninAnnesi__ bence israr etmeyin her cocuk emzik emecek diyilesi bisey yok. Bazilari da emziyi biraktiramiyorlar
aasenaktas Bebek anne memesine alışıp kavradığında verin diyorlar bu da ilk 15 günlük süre içinde oluyor.
EymeninAnnesi__ aasenaktas evet dediğiniz gibi ilk doğdugu zamanlar verilecekti herkes erken erken 40 çıkınca ver dediler şimdide tutmuyor işte 🤦♀️
aasenaktas EymeninAnnesi__ bazı bebekler ona rağmen tutmayabiliyor ama avente bi şans verin isterseniz tutmayan çoğu bebek tutuyor birde diğer kauçuk uçlu emziğe göre daha uygun fiyatı malum 4 haftada bir değiştirmek gerekiyor
EymeninAnnesi__ aasenaktas kauçuk uçlu emzik trendyolda 110 tl çok pahalı gelmedi bana awenti 200 tl ye aldm bugün