Baby_is_loading SelAm kizlar ❤️ 19 haftalik hamileyim.ama karnim 19 haftalik hamile olanlardan buyukmuw.etrafimdakiler sordukda 5 aydayim derken sok olmus gibi bakiyolar.aa karnin cok buyuk falan.bende cok sikiliyorum.acaba bende bi sorunmu var?
Selale_bati Baby_is_loading bunyeyle alakali canim o benimde ilk gebeligim 7aya gectik ama suan 4aylik gibiyim banada a nerde bu bebek karnin yok nezaman dogurcan gelisimimi durmus karnin buyumuyk gibi sorular soruluyor bozma moralini bosver duymazdan gel
LinaDuru Baby_is_loading bende 23 haftalığım hiç karnım Yok hatta daha da zayıfladım bana da herkes bebek gelişmiyor mu durumu iyi değil mi niye böyle diyolar kimseyi memnun etmek zorunda değiliz bosver bebeğin ve sen iyiysen sorun yok
sonsuzmasalim Baby_is_loading bendede herkes şaşırıyor karnımı görünce. Emin misin ikiz olmadığına falan diyorlar. Hiç takmıyorum ama 😂
Kumral60 Baby_is_loading benimkide büyük 22 haftaligim hic takma milleti onlar herseye laf soylemek icin ani bekliyorlar
Merve201119 Hayır canım öyle düşünüp kendini neden strese sokuyorsunki o bünyeyle alakalı bi durum benimde o haftalarda çok büyük duruyordu kendini boş yere strese sokma bebeğin haftasıyla uyumluysa bi sorun yoktur🤗🤗
nesildidemtopuz canım benim ılk hamılelıgımde 3. ayıma gırdıgımde kontrol ıcın hastaneye gıdıyordum mıllet doguma mı geldın dıyordu bu tamamen bunye meselesı kımının ıc karnı genıs oluyor bebek bellı olmuyor kımının dar oluyor bebıs dısardan cok bellı oluyor takılma kımsenın sozune ☺️
Denizliche İç karnın dar demekki 5. Aydasin daha ne olsun kimseyle kıyaslama moralini de bozma tadını çıkar gobusun