Deletedmom_85 Sumiire ay hiç umudum olmadığı için dün biraz belime biraz ayaklarımın altına biraz da kasıklarıma koydum ama hiç umudum yoktu ki kuzum ne zaman böyle olsam adet oluyorum daha koymiyim o zaman iyi hatırlattın canım 😚
Aysel_krdg Deletedmom_85 genelde erken adet olan yok kuzum ben hiç denk gelmedim en az 14. Gün regl oluyorlar hadi bakalım inş Bebiş geliyordur bende 9. Günümdeyim inşallah benimki de vardır
Deletedmom_85 Aysel_krdg kuzum artık vakti gelmiştir inşallah hepimize nasip etsin rabbim tez vakitte. Bilmiyorum ki acaba leke gibi görüp 1-2 gün sonra mı sökülecem anlamadım ki 🥲
Aysecan0335 Yerleşme kanamasını tam olarak bilnyorum ama hikayenize denk geldim daha önce inşallah kalbinizden geçen gerçekleşir biran önce dualarımdasınız 🙏
Deletedmom_85 Aysecan0335 çok teşekkür ederim eksik olmayın bakalım ne çıkacak ne olacak merakla bekliyorum bende 🥲🌸
Aysel_krdg Deletedmom_85 gelmiştir gelmiştir dua et inşallah bebiştir yıl bitmeden bize süpriz olsun ilk çocuk mu sizin
Rapunzelinanasi Aşkım o kadar çok senin hamilelik haberini bekleyen var ki 😍😍 buraya hamileyim yazdığın gün forumun neşesini düşünemiyorum 😍😍 inşallah yakın o günler. Hepimiz bekliyoruz 🌸🌸🌸
Deletedmom_85 Rapunzelinanasi evet canım öyle güzel gönül bağı kurmuşuz ki. Hepinizden Allah razı olsun 🥲💜 rabbim o günleri de göstersin inşallah ☺️
123emakumsal Deletedmom_85 olsun canim karamsar olma oda etkiliyormus hormonlari olcagi varsada olumsuz dusunmekte etkiliyormus. Inanicaz bu sefer olucak dicez canim insallahda olumlu cevap alicaksin 💕💕
2prensesannesiiii Deletedmom_85 kuzum benimde Ağustosta 6 gün erken kanlı akıntım olmuştu ve adet olacağımı düşündüm 3 gün petle gezdim gelen giden olmayınca test yaptım pozitif çıkmıştı inşallah yerleşme kanamasıdır 🥰🙏🏻 Bu arada ben rapunzellll hatırladın mı benii🥰🙏🏻 Dualarım seninle inşallah pozitif haberini alırız🥰
Deletedmom_85 2prensesannesiiii aa ismini değiştirmişsin canım söylemesen anlamazdım. İnşallah canım dün ilişki sonrasında kasık ağrısı ve leke geldi ilişkiyle bi alakası var mıdır sence? Allah büyük ya bakalım artık 🥲
2prensesannesiiii Deletedmom_85 şuan geliyor mu peki leke ay çok sevinirim çok mutlu olurum varsa 🥰🙏🏻 Mutluluktan ağladığın pozitif bir haber alırsın inşallah 🙏🏻 💓🕊🌟💫
2prensesannesiiii Deletedmom_85 benim kızım geliyor allahın izniyle kızıma koyacağım ismin anlamı güllerle kaplı bahçe ben de kullanıcı adı değiştirme postu açılınca gülbahçem olarak değiştirdim🥰
Deletedmom_85 2prensesannesiiii gelmiyor canım. Ben peçeteyi biraz içeri sokuyorum meraktan çıkmasını bekleyemiyorum hehehe. Çamur rengine dönmüş dün açık pembeydi. Resmen adet öncesinde ki lekeydi o çok iiyi biliyorum o lekeyi. Biraz akıntılı biraz leke karısık çamur gibi geldi az önce. Aminn inşallah canım umarım artık vakti gelmiştir 🤲🏻 aa kızın mı oluyor hadi gözün aydın canım 🌸