Aylnb Merhabalar. Her an doğum yapabilirim ama çok hasta oldum meyve ıhlamur ne gerekirse yapıyorum ama geçmiyor, bebeğe bir şey olmaz değil mi öksürük burun akıntısı halsizlik hepsi var😞
Elifmerve4848 Aylnb bende grip oldum aynı sizin gibi öksürük halsizlik burun akıntısı doktor bebeğe bir şey olmayacağını söyledi ama doğumun nasıl olacağı henüz belli değil sezeryan olursa beni çok zorlayacak öksürük hapşırık
cansualisa Aylnb en korktugum şey sezeryann olcam kuru öksürük var 3 hafta var doğumuma en kısa süre de geçsin İnş kuzum en azından öksürük çok kötü :(
irosiva Hamileyken geçirdiğim 4. Hastalık bu aynı şikayetler bende de var ve daha öncesinde hastaneye gittiğimde bebeğe kolay kolay geçemeyeceğini söylemişti
Seyhanncan Of of bende aynı 38 de hasta oldum 3 gün perişan oldum resmen. Canım ballı süt iç sıcak sıcak çok iyi geliyor bir de bol su dinlenme başka türlü geçmiyor
Aylnb Seyhanncan Çok teşekkür ederim evet evet onu da yapıyoruz bugün biraz daha iyiyim, sizler de bol meyve yiyin 🙏🏻
Aylnb cansualisa ah çok geçmiş olsun, 3 hafta boyunca bol meyve ıhlamur yüklemesi yapın inşallah toparlarız🙏🏻
Mustafaninannesi cansualisa merhaba bende sezeryan olucam ve öksürük burun akintisi geçmedi sizin devam ediyormu?
Mustafaninannesi cansualisa inşallah benimde burun akintisi geçer ocak ortasi sezeryan var ve bu burun akintisi sinuzit +öksürük kalicak diye ödüm kopuyor herşeyi denedim 1 hafta oldu geçmiyor yaptigin biseyler varmı burun akintisi nasıl geçti peki bebegim
cansualisa Mustafaninannesi kuzum hiçbişi yapmadım Rabbim şifanı nasip etsin temizle bol bol ıhlamur ayva kabuğu tarçınlı çay içtim hep haşlama tavuk yedim bu kadar protein aldım kefir vs