Tugcecantfn sabirsizanne Bende kullaniyorum ama Sabah ac karnina yazmislaar istifra ettgm icin yari tok iciyorum bisey olmaz herlde
MiracAlpinveUmutunAnnesi sabirsizanne gece yatarken kullanıyorum canm diger ilaclarla kullandigimda bulantı yapıyo bende tok karnina bol suyla iciyorum yatmadan önce
gizemgnll sabirsizanne aç karnına içince daha etkili diye biliyorum, ben sabah kahvaltıdan hemen önce içip yemeye başlıyorum beklersem midem bulanıyo
Benvebebgim Ac karnına mı ? Bizde tok yazyr ama ? Kafam kadar ilac zaten yutamyrm gece yatga grmeden içyrm onu ve folik asiti bide daha demir ilacı var nasl yapcm blmyrm yaa 😶😣😫
Tugcecantfn Benvebebgim Evet bende ac karnina yaziyr ama ac icemiyorum yari tok olarak aliyorum 4 gundur basladim
Ozge_brbr Kahvaltıdan 2saat sonra içiyordum ben. Daha sonra imom omega 3 kullanmaya başladım. Doktorum eğer onu kullanıyorsan decavit e gerek yok dedi
sengulmehmet [bilinmeyen] Ben sabah akşam tok karına içiyorum ve hiçbir şikayetim yok bende bir sorun olmadı yani
pamuksekerinannesi sabirsizanne Yemekten hemen sonra içiyorum cnm.. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez başladım 25+4 olduk hala devam ediyorum..
MucizemiBekliyorum Bende kullaniyorum gece yatmadan once iciyorum haricinde baska ilac vermedi doktorum
Duygumm333 Evet aç karnina iciliyor diye biliyorum ama bazilarinda bulanti yapiyor bende hic yapmadi sabahlari kullanabiliyorum oyuzden..aç karnina iciliyor yani
Burcugok sabirsizanne ben tok karnına akşamları kullanıyorum 1 haftadır içiyorum bi yan etkisini görmedim