Selinoloji Ne tarafa yatarsam yatayım uyuyamıyorum. Sola yatıyorum kalbim çok hızlı çarptığından baskı oluşturuyor rahatsız oluyorum. Sağa dönüyorum onda da rahat edemiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum
Eldgrn Selinoloji Allah yardımcın olsun canım şükür uyuyorum ben ama ne tarafa dönsem kaburga ağrısı oluyor kitleniyorum uyurken farketmiyorum ama uyandığımda ağrıdan bir fena oluyorum
Kbetul 36+4 sağa dönsem uyuşuyor sola dönsem uyuşuyor bazen uykumda sırt üstü yatıyorum eşim uyandırıp sağa ya da sola yatırıyor 🥹 bazen sırtımı eşime yaslıyorum yatarken o da çok rahat oluyor, bacak arasına yastık vs
Arzu_uu Selinoloji Al benden de o kadar 1 2 trimester çok ıyı geçti uyku açısından 3 de uyku gırmıyor gözüme sağa dönüyorum bebeğim oynamaya başlıyor sola dönüyorum ayakları o tarafta bu sefer orayı tekmelıyor ana yüreği ona zarar veriyorum hissı oluşuyor sırt üstü yatıyorum belim agrıyor belimi yatağa yaslayıp uyumaya çalışıyorum artık elden başka bırsey gelmıyor 🤦🏻♀️Hiç bır sekılde uyku yok 35 haftalığım uykusuz sekılde doğuma kadar devam
Elifnurrr80 Kızlar hamilelik nezlesi olam var mı yaaa. Resmen bi felaket gibi burnum tıkalı. Çok rahatsız ediyo. 2 aydır burun spreyiyle yaşıyorum. Ne yaptıysam fayda etmedi
Pengu Selinoloji 1. Ve 2. Trimesterde başka sebeplerden uyuyamıyordum simdide siizn yazıdıgınz seneplerden😟