Edafmo Sellmaseellma günaydınnn🥰 buzluktan simit çıkardım o ısınıyor şuan, yumurtam haşlanıyor.. yanına zeytin peynir reçel çay 🤤
Prenses34_annesi Sellmaseellma domates zeytin peynir çilek reçeli çikolata bu sabah çay içesim hiç gelmedi 😂 ama tabii ki de bugün ayrı bir üşengeçliğim olduğu için böyle alternatif sesim yoksa domates salatalık peynir zeytin kaşar peyniri vesaire vesaire çeşitler
Degisikkullanici Bende sabah mutlaka 2 yumurta haşlarım kaşar peynir zeytin tahin pekmez bal kaymak domates salatalık bu şekilde yerim 🥰 bazı hünlerde tost yapıyorum sadece kaşar ve domatesli yanına yine 2 yumurta haşlıyorum bu şekilde oluyor genelde 😂
gkcbrn Benim fazla kilo almamam gerekiyor o yuzden diyetisyen ile devam ediyorum. 1 haslanmıs yumurta, 1 dilim peynir, 5 adet zeytin, yeşillik(ne istersem), domates, 2 dilim tam buğday ekmeği 🥲 bu şekilde.
Sellmaseellma gkcbrn benimde öyle bende sende 1 eksik ekmek ile yeşillik harici diğerlerini tüketiyorum
irosiva En sağlıksız beslenen ama kendine kilo almayan biri benim (ama bebişe yarayacak şeyler de tüketiyorum tabi ki)
busragundogan3437 Sellmaseellma inanmayacaksın ama canim et istediği için üşenmedim buzlukta et çıkarıp onu kızartıp yedim
Nursaygi Sellmaseellma Yumurta, avokado, domates, salatalık, peynir, zeytin genelde bu şekilde bazen arada yarım dilim ekmek açık çay genelde bu şekilde oluyor. ☺️
Snowel bir adet haşlanmış yumurta, bi kaç çeri domates, salatalık,zeytin beyaz peynir ve bir dilim tam tahıllı ekmek yiyiyorum.