Merveilgaz Kizlar merhaba ben ne zaman hamile kaldigimi nasil ogrene bilirim 2 ci bebegim doktora kalp atisi icin gitmek istiyorum ama ne zaman hamile kaldigimi bilemedim.
Eren_umay2 Merveilgaz son adet tarihinize göre baz alacaksınız yani sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🥰
femme Merveilgaz son adet tarihinize göre kaç haftalik aylık olduğunu öğrenebilirsiniz, kalp atışları için 7. Haftadan sonra gidebilirsiniz
Tubatgn Merveilgaz Döllenme ne Zaman oldu net bilinmediği için son adet günü baz alınır. Yani son adetinizin ilk gününden haftanızı hesaplar öyle muayeneye gidersiniz 🥰
Merveilgaz Eren_umay2 aslinda onu biliyorum ama ben ekim 28 adet oldum. Kasim 29 test etdim cizgi gormedim. Aralik basi yaptim cok cok solgun cizgi vardi gormekte zorluk cektik hatta. 2 gun once yaptigimda artik belirginlesmisti. Son adet tarihine gore baz alsam buyuk . Buyuk olsaydi ilk testimde kirmizi cizgi olmazmiydi? Hatta 2 3 tane yaptim
Merveilgaz femme aslinda onu biliyorum ama ben ekim 28 adet oldum. Kasim 29 test etdim cizgi gormedim. Aralik basi yaptim cok cok solgun cizgi vardi gormekte zorluk cektik hatta. 2 gun once yaptigimda artik belirginlesmisti. Son adet tarihine gore baz alsam buyuk . Buyuk olsaydi ilk testimde kirmizi cizgi olmazmiydi? Hatta 2 3 tane yaptim. Kalp atisi icin ne zaman gideyim o zaman
Eren_umay2 Merveilgaz geç döllenme olmuş olabilir . Döllenme ne zmn gerçekleşti bilinmediği için . Geç döllenme olmuştur muhtemelen🥰
srny Merveilgaz sonuçta yumurtanız son adet tarihinden beri gelişmeye başlıyor döllenme geç veya erken olabilir onu doktorunuz ultarsonla bakarak söyleyecek siz yumurtayı baz alıp son adet tarihinden hesapladığınızda bebeğiniz 7 haftalık şuan sizle aramızda 2 gün var biz keseyi geçen hafta gördük ama kalp atışı için yarına gün verdi doktorum sizin de haftaya filan çıkar diye düşünüyorum
Seydacavdarr Merveilgaz büyük ihtimal geç döllenme dir benimde ilk çocuğum öyleydi ilk testlerde çıkmamıştı sonradan çıkmıştı. Genede son adet tarihinin ilk gününden itibaren hafta sayılmaya başlanıyor
femme Merveilgaz sonucda hic regli olmadınız, tabi doktor daha iyi bilir ama yakın bi tarihte gidin derim , dediğiniz gibi 3 ay bitiyor gibi bisi olması lazim , testlerin tahlillerin verilen vitaminlerin vs vakti geçmesin diye
srny Merveilgaz ben adetime 5 gün kala yaptım çok silik belli bile olmayan çizgi gördüm sonra kan verdim ilk beta 6 ile öğrendim yani daha çok küçüktü. son adet tarihime göre hesapladığımda tam 5 haftalıkken keseyi gördük
Merveilgaz Seydacavdarr Benim hesabimca 4 haftalik felan onun icin doktora gitmiyorum iki hafta daha beklemek istiyorum. Son adet tarihine gore ise 7 haftalik tahminimce
Beybeybi Merveilgaz son adet tarihi soyleyin bilmesenizde ultrason da zaten gozukuyor tahmini haftalik