Silalp_26 aynen tek kişilik odaları var ama öyle çok bir beklentiye girmeyin erkek refakatçi vs gelemiyor belirli saati dışında eşinizi içeri almazlar. Birde özel servis diye bir yer var orası 500 tl günlüğü giriş çıkışta sıkıntı yok erkek refakatçi da kalabiliyor, oda süslemesi de yapıyorlarmış. Önden rezervasyon yaptırmanız lazım ama ya da doğum yapınca duruma göre boşluk varsa oda verirler. Ben dediğim gibi eğer gebeliğim riskli olmasaydı umit hastanesinde yapacaktım doğumu. Dediğiniz gibi parası çokta önemli değil yeter ki sağlık olsun fakat şöyle bir durumda var rota aşısı ve menengok aşıları çok pahalı biz eşimle en son dedik doğum için ayırdığımız parayla aşılarını aliriz. Birde bizim ikiz yani siz düşünün durumları. O yüzden en sağlıklı nerde olacaksa orda olsun bana hemşire bir arkadaş Anadolu hastanesinde dogum yaptığını fakat bebeği kuvez için şehir hastanesine sevk ettiklerini söylemişti pişman oldum dedi özelde yaptığımın bir anlamı kalmadı demişti aslında benide aydınlatan o oldu.