BeatifulAngel Arkadaşlar hamileyim dışardan aldığımız kurabiyelerde palma yağı olduğu için çoğunlukla zararlı. Kendim evde kaç defa denedim un kurabiyesini yapmak için, fakat tutturamadım. Varmı aranızda iyi bir tarifini bilen ?
Biroglanannesiii BeatifulAngel 5 su bardağı un 1 su bardağı pudra şekeri Yarım su bardağı nişasta buğday da olur mısır da Vanilya 1 paket margarin ya da tereyağı canım unu yavaş yavaş ekleyip yap yağ oda sıcaklığında bayağı bir kalsın ezdiğin de vıcık vıcık olsun
nazlicsgn BeatifulAngel en basiti ve az malzemeli olanı bu bebek dene istersen hep bu tarifle yapıyorum cok iyi oluyor 😊
Ruvvruvveeydaaa BeatifulAngel 125 gram tereyağı ya da margarin Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı nişasta 1 çay bardağı pudra şekeri 2.5 su bardağı un Çok katı bı hamur olmayacak yumuşak olacak biraz. 170 derecede 20 dakika kontrollü pişirilecek, üzeri çok kizarmasın beyaz kalmasi lazım zaten. Pişince sıcağı gidince üzerine pudra şekeri dokersen daha güzel olur 😇 Hep yaptığım kurabiye bu herkeste çok beğenir 😇🥲