Gunes3443 7+6 haftalik hamileyim hala bebegimin kalp atislarini duymadim hatta daha yeni o tektas olusmus kesede. Cok korkuyorum benim gibi gec duyan var mi? Sizler kacinci haftalarda duydunuz?
melikeyldz_05 Gunes3443 canım bende bugün 7 haftalık oldum En son 5+1 iken keseyi gördüm cumartesi kalp atışı için gideceğim 7+2 olduğumuzda İnşallah duyarım. Sende içini ferah tut Allah hayırlısını nasip etsin
ElfYrgn Gunes3443 Bende 7+1 de muayene oldum ve kalp atışını duyamadık fakat biz ultrasonda görmüştük. Doktorum normal olduğunu söyledi bana. Kişiden kişiye değişiyor bu kalp atışını duymak. Bende pazartesi tekrar gideceğim kalp atışı için. Kalbinizi ferah tutun. Allah’ın izniyle kalp atışını da dinleriz ve sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza alırız inşallah 🙏🏻🤍
en_guzel_emanetlerim Gunes3443 ben ilk bebegimde 8 9 haftalikken duydum bu bebegimde 5+1de kese ve bebek gördük tam 7 haftalikken de kalp atışını duyduk
Gunes3443 melikeyldz_05 ben cok erken ogrendim hamileligimi keseyi 4. Haftamda gormustum o yuzden. Ama kalp atisini duyamadik cok korkuyorum cok uzuluyorum. İnsallah duyarsiniz sagsalim
melikeyldz_05 Gunes3443 içini ferah tut Herşey güzel olur inşallah Sende meleğinin kalp seslerini duyarsn
Gunes3443 femme ilk defa ozaman mi dinlediniz yoksa daha once zaten dinleme girisiminde bulunmamismiydiniz? Ya doktor beni tam 7. Haftada cagirdi ki bence erkendi sonrada duyamadik 7+3 te bida dinledik gene duyamadik cok korkuttu beni yarin ve ctesi iki ayri doktora daha gidicem bakalim hayirlisini gostersin Rabbim
Gunes3443 en_guzel_emanetlerim yaa beni erken cagirdilar sanki ve korkuttular cok doktor cok sert konusuyor duyamazsak beklemenin de bir suresi var aliriz vs diyor cok korkuyorum uykularim bitti surekli kotu seyler goruyorum ruyamda
femme Gunes3443 ben daha önce hiç dinlemedim , ama bu dediğiniz şeyleri yaşayanlar olduğu icin burda da okumuştum o yüzden strese girmemek adına ben biraz daha geç gitmeyi tercih ettim. Çok şükür hersey yolundaydı, Rabbım sağlığıyla kavustursun ınsallaj
Gunes3443 femme hic tecrubem yoktu panikle doktorlar ne zaman gel dediyse gittim bu stres insani hasta eder en guzeli sizin yaptiginiz
femme Gunes3443 sağlığıyla insallah duyarsınız, Rabbım kucağımıza aldığımız gunleride gösterir insallah 🙏
Gunes3443 femme amin cok sagolun cok tesekkurler bugun kalp atisimizi duyduk. Gec yumurtlamisim bebek daha 6 haftalikmis
Gunes3443 Gecen haftadan bugune sadece 1 gunluk gelismis bebegim. Kalp atislarini duyamadik cok ciliz kalp atisi gorunuyor ama. Yolk kesesi iki tane olmus anlayan var mi. Doktorlar bir hafta daha bekleyip alalim dediler asprin verdiler son umut