Bebekliannee Zhrzynp rüyalarla başım dertte. Hergun rüya görüyorum. 3 kere kız bebek gördüm çok zayıf ve altını açıp bakıyorum cinsiyetleri kız . Kaynanam bana çeyrek altın veriyor bende onu bileklik yapıyorum. Bu gece de böyle küpe mi bilezik mi ne kopmuş yolda onun parçalarını topluyorum altınlar diye. Annemle bir yere giriyoruz maydanoz, annemde 2 tane salatalık alıyor. Cinsiyeti daha bilmiyoruz. 11 haftalık. Yorumlayan varsa buyursun 💜❤️💜
Zhrzynp Bebekliannee salatalık kız bebek diye duymuştum. Altın konusunda Cok ikilemde kaldım kız diyende var erkek diyende. Bende çiğ et de gördüm 2 kez hamileyken Cok farklı rüyalar görülüyor 😌🤔
Bebekliannee Zhrzynp bizde salatalık erkek derler. Yani kim gördüyse erkek olmuş. Bende et gördüm 😄 tencerede kuşbaşı pişiriyordum. Altın ile ilgili cinsiyet soylenmiyorda işte arkandan konuşan filan var deniliyor
Zhrzynp Bebekliannee bana 12 haftada kız dediler ama erkek gibi hissediyorum. Erken diye acaba yanıldımı diye düşündüm
Gulsen_veysel48 Zhrzynp rüyada altın görmek erkek evlat diye biliyorum ben ama yanlış da olabilir altın görmek iyi diye biliyorum
Ozkanzynp Zhrzynp bizde salatalık görürsen erkek derler bende de öyle oldu. İnci, boncuk,iğne ,iplik kız derler Denenmiş ve çoğu da tutmuştur Hayırlısı olsun sizin için ama altın dedikodu diye biliyorum
Bebekliannee Zhrzynp galiba net öğrenince yazin çok merak ettim inşallah gönlündeki hayırlı ve sağlıklı gelir sana. 🌸
Zhrzynp Bebekliannee çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙏 mutlaka yazarım 🤗
BARANNN24 Ayezhanim ben pek anlamam ama sık gördüğüm rüyalarım vardır hamile kadın görmek bi sorunun var onunla uğraşıyorsun cinsiyet erkek olması ise tez zamanda o sorunun müjdesini alacaksin 3 gün 3 hafta yada 3 ay içinde hayırlı olsun.