Sevdece Kızlar dört ayı bitirdik ama ben her geçen gece daha zorlanmaya başladım. Ne gece erken uyuyo ne gazı rahatladı.. bu saat oldu hala uyusun diye bekliyorum çok yorgunum 😔 bu güneşli çiçekli böcekli günler ne zaman gelecek 😔😔
uraz_ve_annesi- Sevdece benimkide tam 3 ay 28 günlük uyuyalım 10 dk oldu sanırım ataktan dinlenecek zaman bulamıyorum bu saate kadar kucağımda kolum kopuyor artık ama geçecek bunu biliyorum bir gün kucağıma son kez alacağım son kez beni bu saatlere kadar uyanık bırakacak bu yüzden bu günlerin bile tadını çıkarmaya çalıyorum 😊
Yeso59 Sevdece bizde 16 günlüğüz bazen sabaha kadar uyumuyor 40i çıkarsa rahatlarım diyordum şimdi gözüm korktu cnm
Sevdece uraz_ve_annesi- doğru söylüyorsunuz geçecek günler ve sonra da özleyeceğiz kesin ama bazen çok zorlanıyorum işte 🥺
Kleopatra- Sevdece Ilık bir duş aldırıp yatırsanız olmaz mı? Ben öyle yapıyorum rahatlıyor hemen uykuya geçiyor.
Sevdece Yeso59 her bebek farklıdır korkmayın inşallah sizinki çok çok rahat bir bebek olur 🌸 benim kızım başlarda çok çok iyiydi hiç uykusuzluk çekmemişti sonradan şaştı 🤷🏻