evin_bozkurt Buseceyb bilmiyorum bu ilaçlari daha önce hiç kullanmadım, çok geçmiş olsun tez vakitte iğleşirsiniz umarım 🙏
NilAda16 evin_bozkurt 34.hafta çok kritik bir hafta sanıyorum. Bende 34+5 im. Aşırı acıkıyorum ve bir haftada 2 kiloya yakın aldım. Korkuyorum böyle gidecek diye
2022Mom2022 FatmaAselinAnnesi_60 21 den sonra bi açıldı iştahım eyvah eyvah senin haftanda bendede hiç iştah yoktu hatta 3 kilo vermiştim şimdi aniden 6kilo birden aldım az kaldı çok yemekten miden mahfolacak😂
Azraannesi evin_bozkurt ben öğünleri yiyorum ama onun haricinde fazla acikmiyorum neden öyle acaba bende bilmiyorum seninle aynı haftadayiz acaba yemekte doyurmuyor musun kendjni
evin_bozkurt Azraannesi doyuruyorum hatta o kadar yiyorum sofradan kalkmakta zorlanıyorum ama bir kaç saat geçince yine acıkıyorum
AngeL- Azraannesi ay bi an yorumlarda herkes çok acıkınca kendimi yalnız hissettim. Bende de iştahsızlık var sadece öğünlerde yiyorum güzelce. 33+5 im şuan 🙈
Mihri26 Selmanur10 ilk haftalarda bende öyleydim ben aldığım vitaminlerden dolayı olduğunu düşünüyorum sonra bünye alışıyo tabi
Gulnar_95 evin_bozkurt kaç haftaliktan sonra oyle oluyor? Ben 22 haftaliğim bir değişiklik olmadi iştahimda
Azraannesi evin_bozkurt herkesin bünyesi aynı değil demekki sen cabuk acikiyorsun beni öldürsen gece yemek aklıma gelmez
Zeyno1903 evin_bozkurt sık sık acikmakmı ölüyorum açlıktan nasıl bişey bu anlamadım ilk kez boyle bişey yaşıyorum ya yemekten sıkılırmı insan ya 🤣😂
Dmles evin_bozkurt gebelik şekerim çıktı, bırakın sürekli yeme isteğini, normal öğünümde bile yiyemiyorum 😔
1234__ evin_bozkurt felaket acıkıyorum sürekli yemek istiyorum🥲şimdiden 63 oldum diyete başladım bakalım kaç gün devam ettirebilirim
1234__ evin_bozkurt hahahaha tek değilsin bende öyleyim🤣🤣🤣arkadaşım kahvaltıya çağırıyor önce evde yiyorum sonrada arkadasımda🤣🤣🤣hep yiyorum böyle giderse çatlayacağım