YagizAsyaMom Deletedmom434 iyi bari en azından bilgi vermişler. Sen Bira sakinleş Bi uzan bakalım ne olacak artış olmayacak bence
Deletedmom434 YagizAsyaMom inşallah kuzum ya araştırma ve özele takipliyim ben 2 hafta önce suyun azaldı dedi araştırmada ki spekulumla alttan sürüntü alıp suyumu bir nevi kurcaladı sonra dedi a azalmamış ama haftaya kontrole gel bu cuma gittim suyun 8 amfiye düşmüş sızıntın varmı dedi ben akıntım hiç birşeyim yok diye artık şüphelendim özele gittim özeldeki bebek pelvis kemiklerinde suyun alt kısımda az kalmış üstte yeterli miktar dedi e araştırmadaki yine bu perşembe çağırınca birde bugün böyle birşey olunca bir haller var diye korkuyorum
YagizAsyaMom Deletedmom434 Allah Allah ben hiç anlamıyorum su işinden ultrasoında ölçüleri başka o başka mı oluyor. Allah tan haftan iyi 34 haftalık tın dimi. Ama ne kadar durursa o kadar Kardır inşallah sızıntı fln değildir bu ya
Kenanizm18 Deletedmom434 bişiler varda söylemiyorlar diye düsünüp kendini bence daha fazla strese sokma sende bilirsin ki düşük tehlikesi, dış gebelik vs olsa ne hissedersin die düsünmeyip direk sölüyorlar :/
Sakaryali54 Deletedmom434 ins bsey yoktur strea yapmayn kndinize dcem ama olmuyo biliyorm yani.bnde esimi bekliyorm tekmeler savuran oglum da bgn tik yok 😥
Elfayldzl2016 Deletedmom434 proluton iğne ne için vuruyorlar ben vurundum 2hafta acaba ciğer geliştiricimi
Elfayldzl2016 Deletedmom434 tmm teşekkür ederim hangi durumlarda vuruyorlar ciğer geliştirici iğne yi
YagizAsyaMom Deletedmom434 bide su hesaplamasını neye göre netlik kazandırıyor doktor sadece ultrasondaki yeterli olmuyor galiba. Ama kötü bişey olsa hemen söylerlerdi biliyorsun acımaları yok çünkü
Deletedmom434 YagizAsyaMom 33+6 yım bebeğim 34 sayılırım😛 ultrasondan ölçülüyormuş suda bende geçen ölçtüğünde öğrendim
Deletedmom434 YagizAsyaMom şuanlık hafifledi çok az geliyor ama sürekli değil ya birde doktor çok şüphelendirdi beni her gittiğimde daha bakmadan akıntı şeklinde sızıntın varmı diyip duruyor
YagizAsyaMom Deletedmom434 benim doktorda öyle bişey e tutundu mu hep onu soruyor belki seninkide öyledir🤦♀️