Defne-ece28 Kızlar dün test yaptım umudum yoktu bugün eve geldim baktım hayalet cizgi var çok zor görünüyor erken gebelik testi bide gün içinde yapmıştım ilk idrar değildi hamilelik olma şansı varmi lütfen yazarmisiniz
1Gunes Defne-ece28 hayır kuzum ilk 5 dk 10 dk içinde çıkması lazım kuruyunca çıkan sonuç geçerli değil diye biliyorum ben
Bsealc Defne-ece28 bana öyle çok oldu ilk dakikalarda çıkan çift çizgi geçerli sayılıyor sonrasındakiler geçersiz ama en iyisi kan testi vermek
[silindi] Benimkisi de oyle basladi, erken gebelikte cok hafif gorunmeyen cizgi ama Positivdi, bugun kalp atisarini duydum Bi kac gun sonra tekrar yap testi
KLORAKHANIM 1Gunes bende oylw biliyordum ama benim gebeligim cok kutlamanin oldugu doneme denk geldi o yuzden 2 gunde bi idrar testi yapiyordum (alkol icin sözde vicdami rahatlatiyorum) velhasil tatildeyken de 1 gece yaptim 30 dk sonra gordum cizgiyi sonra sabah yaptim 15 dk sonra gordum gittim kan verdim 2 haftalik gebeydim 🤰🏼🫶🏻
Kvsrsyds Testi yenileyin bence aynı durumu yaşadım kuruma çizgisi oluyor genelde testi tekrarlamakta yarar var zaten varsa ilk 5 dakikada hemen beliriyor
Defne-ece28 Kızlar ben kan vermeye gidiyorum az bana dua edin hayırlısı ise olsun ben 3 sene önce bugün hamile olduğumu öğrendim bebeğimi doğumda kaybettim sonra hamile kalamadım eğer hamileyken oturup ağlarım sabaha kadar
sinoli Defne-ece28 Nöbetçi eczaneden kaset test işe tekrarlayıp öyle gitseydiniz en azından daha az üzerdi sizi yoksa 😔
Defne-ece28 Valla cnm bilmiyorum içimden Bi ses bisiler olcak diyor ama emin değilim kalbim duracak gibi sonucu bekliyorum
birprensbirprensesannesi- Defne-ece28 adet gecikmesinden önce yaptığım testte sonradan kuruma çizgisi dedikleri hayalet çizgiyi görmüştüm. 3-4 gün sonra tekrar test yaptım ve silikti . Erken yapılan testler tam sonuç vermiyor inşallah gebelik vardır Allah gönlünüze göre versin gecikmeden sonra testi tekrarlayın veya kan verin
guzelanne01_ Defne-ece28 çok sevindim senin adına rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almanı nasip etsin betan kaç çıktı
Defne-ece28 Cnm biraz düşük çıktı ama yukurtlamam ayın 1 inde olmuştu 8 beta hgc ama kimyasal da olsa üzülmem tuplerim filan tıkalı sanıyordum hamile kalamam sanıyordum 3 sene sonra aynı gunde tekrar hamile kaldigimi ogrendim saka gibi gercekten kalbim firlicak yerindem