Mgdk Benim çok fazla midem bulanıyordu basit bi makarnayı bile çok az yiyip bırakıyodum. Yatmadan 2 prilam içiyorum şimdi mide bulantımdan eser kalmadı. İçenler zararını gördü mü ne kadar süre devam ettiniz acabaa🥺
Sseennaa Mgdk asıl kullanmamanın zararı var hem beslenemiyorsunuz hem de öğürme refklesi ilk haftalarda rahime baskı yapıyor o yüzden kullanın. Kesinlikle bir zararı yok ayrıca üç farklı doktor bana tavsiye etti😊
Zuzu6901 Mgdk kuzum hiç zararı yok, 35. Haftadayim hala kullanıyorum. Zaten gebeler için olan bulantı ilacı bu 🤗
[silindi] Mgdk Inanirmisin Ben öldüm bittim kusmaktan, Bi prilam kullandim hemen kesti. Tabi yemeklerin tadi farkli geliyor yine fazla yemiyorum hala halsizlik cok war ama bulanti dan eser kalmadi cok mutlu oldum ya, nasil dayanirim buna diyordum resmen
Nsbbbbbb Neredeyse 16 haftadır geceleri iki adet kullanıyorum. Bildiğim fark ettiğim bir zararı olmadı canım. İnşallah sana da Şifa olur.
00Sule00 Bana da 8. haftada verdi ve 2 farklı doktor da aynı ilacı söyledi. 14. haftaya gelince günde 1 e düşürdüm. Midem bulanmıyor artık.
yanlisanlamaama Mgdk ay ne güzel prilam size iyi gelmiş bende zerre işe yaramadı 🥹 zofer kullanıyorum mecburen 😭 prilamın bildiğim kadarıyla zararı yok aksine kusmaktan beslenemezseniz size zararı olur 🌸
Sedaknr Mgdk 31. Haftadayım hala kullanıyorum bebeğim niye zararı olsun ki. İyi var o ilaç hayatım zindandı resmen
Sunactn35 Mgdk zararı yol ablam bu hafta doğum yapıcak Allah izin veririse ama hala kullanıyo bende 15 haftalıgım bende devam ediyorum
Dmrsld 25 haftalik hamileyim hala kullanıyorum yatmadan 1 adet ilacı almadığım gün bana zehir oluyor dogurana kadar icicem sanirim
Babyozi21 Mgdk hayır hıc zarar gormedım 4 ay boyunca bor sabah bır akşam içtım Allah razı olsun o ilaçtan onun sayesınde çokta yiyemedem bile yönerge kusmuyordum ve ılk çocuğuma bakabıldım ilk gebeliğimde ne yaşadığımı bildıgım için bu cennet gıbıydı
Esrasavs78 Bende gece 2 tane alıyorum ve 24 saat etkisi suruyor kızlar sizde de ole m. Yanı 2 tane alınca 2. Gun sonunda mı ıcıyorsunuz
Nhlhmz11 Esrasavs78 yatmadan iki tane iciyorum ben sadece , doktorum eğer bulantın devam ederse sabahları da iki tane icebilirsin dedi .
Nhlhmz11 Mgdk ben en başında başladım içmeye , şuan 26 hafta hala devam ediyorum, bir zarari yok onun