mavininhertonuu Kızlar doğum sancısı ilk geldiğinde ne sıklıkla başlıyor mesela saatte bir mi geliyor önce ve her geldiğinde sıklığı ne olursa olsun 50 60 saniye mi sürüyor bilenler aydınlatabilir mi bizleri
Zynpbr00 mavininhertonuu Sancı 30 40 saniye kadar süruyor. Önce hafif hissediyorsun sonra artıyor sonra tekrar hafifleyip geçiyor. Bnde doğum sancısini anlar mıyım diye şüphe ediyordum. Anlamamak mümkün değilmis. Sürekli aynı ağrı ve düzenli oluyor. Dinlenince fln geçmiyor:)
girl_boy_annesi mavininhertonuu benim ilk çocuğum da doğumdan 3-4 gün önce belirtiler başladı arta arta sancılar devam etti hastaneye gittiğim de suni sancı taktıklar çünkü sancılar düzenli değildi 18 saatin sonun da doğurmuştum ebem sen kendi sancının düzene binmesini evde 1 hafta beklerdin demişti aslında doğum herkes için pat diye olan bir şey değil haftalar. Süre biliyor
iremcannn1907 mavininhertonuu benim 1 gün önce adet sancısı gibi başladı. Yavaş yavaş zamanlaması sıklaştı uygulamada kasılma sayıyordum kimi 30 40 kimi bir dakika sürüyordu. 5 dakikaya inince hastaneye gittik ama sıfır açılmam vardı. 5 saat daha bekledik sancının en pikini yaşadım 1 cm’le sezaryen oldum mecburen
mavininhertonuu Zynpbr00 Peki ilk aralığı 1 saat falan mı yarım saatle de başlayabilir mi yada daha kısa
Zynpbr00 mavininhertonuu Benimkinde sancılarım direk 10-15 dakikada bir gelmeye başladı. Sancılar 2-3 dakikada 1 e düşünce hastaneye gittik. 3 saat sonrada doğum oldu
mavininhertonuu girl_boy_annesi Anladım teşekkür ederim verelim derlerse suni bende kabul ederim yapacak birşey yok maksat kavuşmak suni zorladı mı seni
girl_boy_annesi mavininhertonuu valla bende öyle diyordum ama şimdiki aklım olsa beklerdim eğer bekleseydim hastaneye gidip 1 saat için de doğururdum 40. Haftaya gelmediyseniz bekleyin bence
mavininhertonuu girl_boy_annesi yok daha gelmedim 40 da en kötü suni isterim öncesinde istemem de sorun çıkmazsa su falan gelmezse
iremcannn1907 mavininhertonuu evet canım hemde ben açılma için neler yapmadım. Pilatesler mi dersin hurmalar mı merdiven inip çıkmalar mı 😂
girl_boy_annesi mavininhertonuu inşallah hiç suniye gerek kalmaz kendi sancımız ile doğruruz bende 38+3 2. Çocuğumu beklemedeyim
mavininhertonuu iremcannn1907 Diyorum ki kendime bak insanlar neler yapıyor düzenli spor vs yine de olmuyor sen ne yapsan da vücudun uygunsa olur değilse olmaz sonra diyorum ki yapmadım diye olmazsa belki yapsam olacaktı 😅😅😅 o yüzden çok yüklenmesem de yapıyorum kendi çapımda 😅 allahtan normal doğum diye bi inadım yok nasıl sağlıkla kavuşacaksak bana uyar sezeryan da normal de