Derya_gumus Sezaryen öncesi testler icin cağırdı doktorum internetten bakıyorum da birsuru sey yaziyo smear testine kadar yaziyo bu konuda daha önce sezaryen doğum yapmış anneler bilgi verirmisiniz
hunilimom Derya_gumus iki normal doğum yaptım ikisinde de tam kan sayımı ve idrar verdim sezeryan da aynıdır diye düşünüyorum smear doğumdan sonra diye biliyorum
Tiiffany Derya_gumus yo bişey yapılmıyor.tahliller yapılıyor sadece. Sonra anestezi uzmanı le gorusuyorsunuz. Hangi dogum şeklini istedignizi soruyor form veriyor dolduruyorsunuz. Gün saat veriliyor size o gün geliyorsunuz. Gece 12den sonra hıc bısey yiyop içmiyorsunuz doğuma kdr
Nursefa2 Derya_gumus merhaba ayın altısında sezeryan günümü verdi doktorum 23üne kadar kan testi vermemi istedi sonuçları anestizi doktoru görecek anlışılıp form doldurulacak onun dışında smear testi yazmıyor verdigi kagıtta birde covit testi alıyorlar ameliyattan 3gün önce veya ameliyat günü
Derya_gumus Tiiffany anladim tesekkur ederim yarin gidicem evet dediginiz o olay var birde spinalmi genelmi daha onda bile kararsizim:(
Derya_gumus Nutelllaa tamam tesekkur ederim suan covid testi alindigini sanmiyorum ya kimse maske bile takmiyorki
Tiiffany Derya_gumus spinal olmak istiyorum ama panik oluyorum derseniz anestesi uzmanından sakinlestirici yapmasını isteyin oraya not dusuyor yalandan panik atagım var diyin 😀 ben öyle demiştim. Sonra 🦅 kuş gibi oluyorsunuz his sifir 😀 panik sıfır 😅 ara ara uyuyup uyanıyorsunuz
Derya_gumus Tiiffany hmm cok tesekkur ederim yalandan degil ki panikatagim var asiri kaygi korku heyecan kalbim kut kut Allah yardim etsin ama bu bilgileri verdiginiz gercekten iyi oldu cok sagolun:)