Ebru1999 Kizlar 37 haftalik hamileyim hastane cantam hazır ne kahvesi koymaliyim ve şunu da mutlaka koy lazim olur dediğiniz seyler varmi
fatiss Ebru1999 bende burda denk geldim bi kac annede granul kahve koymuslar galiba sutsuz direkt sicak suya atilacak sert icilecek
2022bebeki Ebru1999 Granül filtre kahve iksii de sert iyi olur. A101 de hatta tek kullanimlik filtre kahveler var işinizi görür bitter çikolata ile birlikte
Gulsengulsen Ebru1999 emzirme döneminde kahve bebek için iyi değil diyor doktorlar ama siz bilirsiniz
Ebru1999 2022bebeki aynen sezeryan falan olunca gaz çıksın diye tavsiye ediliyor galiba öyle mi cokta bilgim yok
Ebru1999 Şunu da mutlaka yanina al lazım olur dediğiniz şeyler yokmu kizlar hastane çantası için varsa alırım onerileriniz
gokce66 Ebru1999 komposto çöp poşeti 😊kahve bi de şey ben dışardan yemek yada çorba vs yiyemiyorm o yüzden evde yapıp götüreceğim ısıtacak da bi yer de bulurum
Asyabuse Markozu atmak için kafein lazım tabi ben türk kahvesi makinemi götürcem zaten çok özledim şöyle duble falan içmeyi bol bol içerim artık. Bi de bu nescafenin sütsüz şekersizleri var sadece kahve yani onlardan tüketebilirsin hangisini seviyorsan yani
myangelson Ebru1999 bana hastanede bol şekerli Nescafe iç demişlerdi günde 3 bardak en fazla ama gazın çıktıktan sonra da bitter çikolata önerdiler narkozu atmak için Nescafe çok iyi gelmişti serklaj yapıldığında spinal yapılmıştı o zaman başta kahve icmemistim narkoz yüzünden kusmaya basladim bol şekerli kahve içince düzeldim. Sonra da doğumda da aynısı olur diye hemen izin verildiğinde içmeye başladım kusma mide bulantısı falan yaşamadan atlatmistim dogumdaki etkiyi
Nazendehanim Ebru1999 sezaryen olacaksanız türk kahvesi ve bitter çikolata, normal doğumda ise yarıyor mu bilmiyorum