Sibelalagoz0 Kızlar herhangi folik asit kullanilabilir mi illa doktormu yazması gerekiyor ben gebelik öncesi kullanmak istiyorum elimde folbiol var içsem bir sıkıntı olurmu daha önce doktor folidays vermişti onu kullanıyordum
mrvsrcn Sibelalagoz0 bende polikistik var proceive f verdi doktor yumurta kalitesi artırıcı eşime proceive m olanı kullanıyor insallah faydasını görürüz
Havva1907 Sibelalagoz0 canım bana dahiliye doktoru yazmisti değerlerim düşük olduğu için ama bebekte düşünüyordum aksatmadan kullandim ve şuan hamileyim. Ama yinede siz doktora görünerek kullanın derim ben hem de bebek istediğinizi söylersiniz değerlerinize bakar ona göre ilaç yazar.
Hamdiyevural Sibelalagoz0 folbiol iyi bendede vardı gebelik düşünüyordum kulandim bide soğan suyu yaptım 2 ayda hemen oldu tabi yumurtlama dönemini de takip ettim
Suhedymn Sibelalagoz0 merhaba bence kesinlikle kafana göre folik içme çünkü fazla folik içmek erkenden başlamak otizm yapabiliyor hamile.kalmak istiyorsan sağlık ocağına git kan ver doktor yazıyor hemen.
Sibelalagoz0 Papatyaa_01 bende folidays kullanıyordum bitti yengemde folbiol vardı onu aldım içime kuşku düştü kullanıp kullanmamakta sorim dedim teşekkür ederim
mrvsrcn Sibelalagoz0 direkt oluşmasına etki etmez ama sağlıklı bir gebelik için destekleyici folik asit
Sibelalagoz0 Havva1907 yok ben doktora göründüm o bana yazdı verdi kullandım bitti o yengemde vardı bu verdi bana kullan diye
Sibelalagoz0 Suhedymn doğru söylüyorsun ama doktor bana önermişti zaten elimde kalmadığı için bunu kullanim dedim
Suhedymn Sibelalagoz0 aynı ilacsa iç değilse yengenin dediğini dinleme doktoru dinle büyükler çok biliyo