Bebegimizolsun Hatay’da yaşayan varmı arkadaşlar doktor önerisi ve doğum ücreti bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?? Antakya,Reyhanlı,Kırıkhan hepsi olabilir
deniizz7 Bebegimizolsun Antakya/Defne’de yaşıyorum. doktorum da Feyruz Atar, özel muayenehanesine gidiyorum. kendisi Akademi Hastanesinde görev yapıyor. geçen hafta kontrole gittiğimde fiyatları soralım dedik. sezaryen 6 bin, normal doğum da sezeryanın 1000-1500 tl altında dedi ama her geçen gün zam geldiğinin de altını çizdi.
Halime90 Bebegimizolsun kırıkhan da oturuyorum bilimde 5000 diye duymuşdum 3 ay önce. Antakya defne razıye hocaya gıdıyorum 6800 fiyatı
Bebegimizolsun deniizz7 zaten kuzum ocakta zam gelecek ya mutlaka ondan bahsetmiştir Teşekkür ederim yardımcı olduğun için not alacağım bunu
deniizz7 Bebegimizolsun aynen öyle. kısmetse Şubat ayında doğumum olacağını söylemişti birde, her şeye hazırlıklı olmak gerek.. rica ederim, sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi. 🙏
Bebegimizolsun deniizz7 benimde Şubat’ta doğum inşallah Kontrollere Reyhanlı mmt Amerikana gidiyorum doğum için düşünmedeyim