Bbsrrr Kızlar yarın transferim var ama midem bulanıyor halsizim daha düne kadar bir şeyim yoktu. Niye böyle oldum bilmiyorum ne yapsam
Elfdgm2023 Bbsrrr ilaçların etkisi olabilir heyecandan olabilir☺️Yarın benimde transferim var😍siz nerde yaptırıyorsunuz doktorunuz kim
myangelson Bbsrrr heyecandan olabilir canım bende heyecan falan yapınca midem bulanir karnım falan ağrır hep hayırlı sonuçlar alırsın inşallah 🤲🏻🤍
fatiss Bbsrrr tup bebek gebesi olarak hepinize ozel dua edecegim kizlar allah saglikli evlatlar nasip etsin sizlere . 🤗🤗
Elfdgm2023 Bbsrrr Ben bahçeci Fulyada.Rabbim hayırlısını nasip etsin, benim 1 oğlum var 2. Transferim
Elfdgm2023 Ahsen42 evet dondurulmuş 3 tane embriyomuz var dondurulmuş, bugün 2 sini transfer edicekler şuan bilmiyorum kalitelerini transferden hemen önce bilgi veriyorlar,oğlumda da 2 transfer etmişlerdi,o zaman 4bb ve 4 bc üdi transfer ettikleri
Elfdgm2023 Ahsen42 ama o zaman embriyolog şöyle söylemişti,bu numaralandırmaları biz yapıyoruz bunlara takılmayın,5AB olup olumsuz sonuç alanlarda var demişti
Bbsrrr Elfdgm2023 normal muayene gibiydi pek bir şey hissedemedim canım şu an korkularim var olmadı mı diye 😢
Elfdgm2023 Bbsrrr korkma sakın rahat ol stres yapma olumsuz düşünme dua et,hayırlısını dileolucak İnşaAllah 🤲İlk denemenmiydi senin yaşın kaçtı bu arada