Elif_serdar piiremsesinannesiii Sulezeynep Cıkmaya başladıkça nefes almakta zorluk uyumakta zorluk cekiyorum aynı mı sizinde
piiremsesinannesiii Elif_serdar bendeki tek problem kalça ağrısı oturup kalkamıyorum çok ciddi problem kuyruk sokumumda hoş şu aralar kantoron yağı sürüyorum biraz hafifledi ama şükür başka bir problemim yok
Sulezeynep Elif_serdar daha nefes alamayacak kadar buyumedihimiz için ben öyle sorun yaşamıyorum daha ileriki zamanlarda yaşanıyor bu son aylarda genelde
CaglaCA Merhabaa 18 haftalığız bizde 🥰 kasıklarımda hafif ağrı oluyordu bugün doktorum progestan verdi. Yatmak , kalkmak artık zorlaşıyor göbek çıkınca. Vitamin,demir ve kalsiyum kullanmayada başladım. Sizde durumlar nasıl hangi ilaçları kullanıyorsunuzz?
ceylangokce_05 CaglaCA bende aynıyım fazlaca ağrı gördüğünü söyledi doktor ultrason da görünüyor dedi bebeğe baskı yapıyor progestan iğne yaptı 3 günlük de serum tedavisine başladık göbeğim çok yok ama kasilmalarim yüzünden yürümekte çok zorlanıyorum
1mucize CaglaCA bizde vitamin ve Demir ilacı kullanıyoruz. Vitamin ilacını kahvaltıdan sonra ama Demir ilacını doktorum aç karınla alıp en az 2 saat bir şey yiyip içmemelisin özellikle çay, süt felan demişti öncesinden eşimi 07.15’te işe gönderip alıyordum ilacı sonra tekrar uyuyup uyandığım zaman 11 gibi kahvaltı yapıyordum şimdi ise eşimi işe gönderdiğim zaman aç uyanıyorum yemek ve ilaç arasında kalıyorum ama açlıktan midem ağrıyor ve bir şeyler atıştırmayı tercih ediyorum ilacı alamıyorum bu yüzden bi kaç gündür. Korkuyorumda sonradan almaya doktorum aç karınla alınması gerektiğini söylediği için 🙁🤷🏻♀️
1mucize Sulezeynep çok şükür çok rahat bi hamilelik geçiriyorum çok az da bi göbüşümüz çıktı ama dışardan belli değil yani gören bilmez 🤭😂
piiremsesinannesiii 1mucize demir ilacını ben hep meyveyle alıyorum ve hiç aç karna içmedim doktorum meyve ile birlikte al dedi acaba neden herkese farklı saatler diyor doktorlar
CaglaCA 1mucize gece yatmadan alabilirsin demiri ben öyle yapıyorum çok tok olmuyor zaten mide en az iki üç saat geçmil oluyor yemeğin üzerinden
CaglaCA piiremsesinannesiii bende gece yatmadan meyveyle alıyorum demir c vitamini ile daha güzel sindiriliyormuş
1mucize piiremsesinannesiii hiçbir fikrim yok bu konuda 🤷🏻♀️ Ben demir ilacı olarak ferrum vitamin olarakta decavit kullanıyorum belkide ilaçtan ilaca fark vardır.
Zerdaliii 19+3 oldu benim kızçem de. Ben de de kalça ağrısı var sadece. Ve benim karnım çok belli oluyor nedense
1mucize CaglaCA olabilir aslında hiç aklıma gelmedi mantıklı geldi siz söyleyince fikriniz için teşekkür ederim 🌺