Asilinannesiezgi Kızlar 31 haftalık hamileyim elbise gibi olan pijamalardan aldım ama yedekte pijama almak lazım ama karar veremiyorum siz aldınız mı aldıysanız fikir verir misiniz nasıl bise aldınız
Vera09 Asilinannesiezgi düğmeli pijama al trendyolda uyguna var. Bir elbise iki pijama koymuştum sezaryen oldum. Elbiseyi bikaç saat sonra değiştirdi hemşireler gaz olursun diye
Paw Asilinannesiezgi ben önden bağlamalılar oluyo ya onlardan aldım emzirmek daha rahat olur diye düşünerek bide bağlamayla bedenini de küçültüp büyütme imkanı olması cazip geldi
Asilinannesiezgi ikizannesiolmak illa logusa pijaması olması şart mı mesela büyük beden normal bir pijama alsam nasıl olur rahatlık açısından dikişler olacak ya rahatsız eder mi acaba
Asilinannesiezgi Vera09 aaa öyle mi gaz durumunu etkiliyor demek ki elbise bende kararsız kaldım lohusa pijaması mı yoksa büyük beden normal pijamalardan mı alayım diye
1anne2bebek__ Asilinannesiezgi lohusa pijaması almadım. Normal bir pijama önden 3 düğmeli bir pijama aldım. 2. Yedek olarak da evde ki pijama takımımdan koydum. Lohusa pijaması sonradan giyilmiyor evde ve de bir sürü para veriliyor ama normal pijama takımı giyiliyor. Almadım pişman da olmadım. Benim fikrim tabi.
Vera09 Asilinannesiezgi bilirsin sezaryen olunca gaz çıkarmak çok çok önemli zaten baya sancı da yapıyor doğum yaptm giydirdiler elbiseyi bi iki kere bakmaya geliyolar kanama sonda vs. sonda çıktıktan sonra üstüne başka bişey giy sıcak tut kendini dedi hemşireler öyle yaptım. Tabi normal doğumda nasıl bilmiyorum
Aybukedg https://ty.gl/gmwpqvln4o Ben de iki gecelik bi pijama takımı koymuştum bi de bunu aldım fiyatı uygun. Bugün yıkadım dokusu güzel. Doğumdan sonra yine giyerim rahat olur dedim. Alırsanız bi beden büyük alın.