ftmdyn22 Kızlar 38+3 oldum ne bir sancım var nede açılmam var sadece arada rahmimde bir başlı ve batma hissediyorum o kadar doktor rahmin yumuşamış dedi bugün sizin nasıl gidiyor bakalım?🙈🥰
Tubiti ftmdyn22 39+2 beklemedeyix. Ne açılma ne sancı hiç bişey yok. Bebeğimde iri. Haftaya kadar beklicez bakalım.
emirtosveannesi ftmdyn22 38+2 de banada rahim yumusamis 1 hafta 10 güne olur doğum dedi 39 olduk gelen giden yok
Ligarbawood Ayse_3434 benim de cuma 40 oluyoruz doktor suni ile başlatacak korku var biraz bir parmak ta açıklık var🥺
Kbrakocll7 37+2 sanırım beklediğimiz için gerçekleşmiyor akışına bırakmak lazım inşallah kolaylıkla olur ❤️
ftmdyn22 Kbrakocll7 kesinlikle doğru her gün dua ediyorum artık doğuruyum diye son günler geçmek bilmiyor 🤓
Ayse_3434 ftmdyn22 aynen ya doktor 41 kadar yolu var dedi ama gelmiyor ki gelsin artık kucağıma alayım diyorum ama nasip sağlıkla gelsin de bekliyoruz işte 😊
Pnrklk 39+3 hala tik yok agri yok sanci yok arada batmalar var acaba o batmalar mi dogum Sancisi ya yalandan eger yoksa dogum sancisi regl sancisi gibimi
ftmdyn22 Pnrklk o batmalar bendede oluyor doktor rahim ağzın yumuşamış açılman olur dedi belki sizinkide ondandır🫠
Miracle22 Pnrklk Off 39+3 ayni benimde sizin ki gibi oluyo. Arada minik bi sey hissediyorum o kadar. O da heralde sanci degil. Merakla bekliyorum
Tubiti ftmdyn22 amin inşallah. Pazartesie kadar beklicez. Olmadı sezeryanla alacak. Bebek çok büyüdü. Normal istiyorum ama bu şartlarda zor 🙄