s23o
Kzmoluyor Selam kızlar sizlerde inşallah vakti geldiğinde bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
Ben bahar hocayla bu süreci atlattım kendisi biraz ketum bir yapıya sahip ama bilgisine ve tecrübesine çok çok güvendiğim bi doktor oldu benim için memnunluk açısından bu sizin beklentinize bağlı açıkcası benim ilk gebeliğimdi ilk zamanlarım sürekli kanamalarla geçti ama bu süreçte doktorum hiç olumsuz bir şey söylemedi sadece yapılması gerekenleri anlattı kullanmam gereken ilaçları önerdi bende kendisine güvendim ve süreci beraber tamamladık. Kendisi sezeryan yanlısı bi doktor en önemlisi paragöz bi insan değil benim doğum sonuna kadar ağzına sezeryan lafını almadı bile 39+0 sancılarım oldu kendisine gittiğimde son dakikaya kadar normal doğum için zorladı bekledi ama malesef bebeğim kanala ters girdiği için acil sezeryana almak zorunda kaldı. Ameliyathaneye girdiğimde çok korkmuştum oradakiler sakinleştirmeye çalıştı ama malesef bende panik atak olduğu için genel anestezi istedim. Benim şansıma o günkü ebeler çok iyiydi ellerimden tuttular başımı okşadılar sakinleştirmeye çalıştılar. Odaya geldiğimde ise yine aynı şekilde hemşireler ilgiliydi bi sorun olduğunda hemen bebek hemşireleri geldi ilgilendi. Hemşireler üzerinizi giydiriyo ilgi olarak ben memnun kaldım. Ama tek sıkıntımız şu oldu bebek doğduğu an işitme testi yapılması gerekiyormuş bunu yapan kişide bu süreçte izindeymiş ve bize hiç bir bilgi verilmedi bunun için lohusa halimle cuma günü tekrar gidicem ve bu konu içinde şikayette buluncam tek olumsuz yönü bu oldu benim için sizin aklınızda bulunsun hastane çıkışınız yapılmadan bebeğe yapılan bütün test raporlarını isteyin sorun bebeğin herşeyi yapıldı mı diye.
Kusura bakmayın uzun oldu biraz sormak istediğiniz başka birşey olursa sorun benim aklıma gelen bunlar oldu