MaviDeranHazal Busraikra merhaba 🌷 ben normalde istanbulda yaşıyorum ama eşim Adanalı ve 5 ay orda yaşadık. İstanbulda tesadüfen Adanalı kadın doğum doktoruna denk geldik o zamanlar hamile değildim düşünmüyordum başka sorunlarım vardı ve mükemmel tedavi etti beni. İstanbulda da nam salmış bir doktor sonradan gittiğim hastanelerde çoğu doktor tanıyordu. Ama canım doktorum memleketi Adana’ya dönerek orda klinik açtı ve biz şimdi onu mumla arıyoruz. Mükemmel bir doktor gerçekten her şeyden önce bir kadına kendini kötü huzursuz hissettirecek moralini bozacak hiçbir muamelede bulunmuyor 🙏 Doktor HÜSEYİN KILIÇ kliniği Ziyapaşa’da muayene ücreti burdayken yüksekti Adana’da be kadar yanlış bilgi vermiyim.. şiddetle tavsiye ederim 🥰
ENOK_0107 Ayshed Ben tavsiye üzerine Mete Sucu’ya gittim detaylı için. Yalan olmasın 240 ₺ gibi bir ücret ödedim. ( Fiyatı 200 küsür de küsüratını hatırlayamadım, tabi zam gelmediyse ) Gayet güzel ilgilendi, iyice kontrol etti. Ben memnun kaldım açıkcası.
cerenveminigi Nezihi Kurdoğluna gidiyorum çok memnunum özel muayenehanesi var 400 muayene ücreti doğum nisanda olacak o yüzden ne kadar belli değil ben Medline dusunuyorum
Busraikra EcemUgur01 rabbim o doktora bir daha asla dusurmesin duzgn takip etmemesinden ikiz bebeklerimi anne karninda gelisimi durdugu icin kaybettim paraci bir hastane