gokce66 Muhammedinannesi2424 yalnız değilmişim 😊eşim diyor ki ilk günlerine mi özendin sen noldun diyor
Muhammedinannesi2424 Rafaelli Beni en çok o zorluyo gece uyku sersemi adet olacam diye ped koydum sonradan aklim başıma geldi. Adetken bile bu kadar sancı cekmiyodum
Muhammedinannesi2424 gokce66 Diğer gebeliklerimdede doğuma yakin böyle olmuştu o yüzden cok önemsemiyorum
gokce66 Muhammedinannesi2424 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnsan ağrıdan bile heyecanlanır mı 😊annelik böyle bise sanırım
zisansenates1 Bende de oldu aynısı hatta artı bide baş dönmesi. Doktorum rahim yumuşadıkça bulantı olcağını normal olduğunu söyledi
gokce66 Elif927 Allah sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin bebislerimizi olmayan herkese de nasip etsin ins 🤲😊
Elif927 gokce66 aminnn canım inşallah aşırı halsizim gündüz sabahtan akşama kadar uyuyorum var mı bn gibi olan 37. Haftamdayım Allah güç kuvvet versin 🤲🏻🤲🏻🥰🌷
Dr4 Gizyus 36+2 bende ishal bulantı kaşıntı hepsi var. Aslında bebeğim asagı indi midem rahatlamıştı ama bulantı içten içten bas dönmesi gibi bi garip.