Koala22 Kızlar bulantılar kaçıncı haftadan itibaren başlıyor? Ben 6+2 deyim kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim var sadece şuan
Hanife12_ Koala22 8 de başladı şuan dört ayo geçtik.. kusmaktan midem dışarı çıkmak üzere yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum çok kötüyüm ilaçlar etki etmiyor kilo alacağıma kilo veriyorum:( günde en az 10 defa kusuyorum
Hillary Koala22 7. Haftada başladı 12.haftamdayım bugune kadar canım cıktı kusmaktan bogazlarım tahrişş oldu inşallah en kısa sürede geçer diye bekliyorum 🙊
Bir_tirtilannesi Koala22 7. Haftada başlamıştı canım şuan 13. Haftadayim hâlâ devam ediyor bulantim her sabah kusuyorum malesef ilaç içiyorum ama sabah kusmalari oluyor yinede hiçbirşey yemek istemiyorum şuan bile açım ama midemin bulantısından birşey yiyemiyorum
Elif57 Koala22 5 haftalıkkrn başlamıştı benim. Sizin yoksa umarım daha da olmaz. Berbat bir durum yiyemiyorsun içemiyorsun canın yemek görmek bile istemiyor. Midesi bulanmayanlar çok şanslı :)
Betulkaraa34 Benim ilk gunden beri vardi, 4 bucuk haftalikken daha hamile oldugumu bilmiyordum midem bulaniyordu o sekilde suphelendim de öğrendim hamile oldugumu😊 kisiden kişiye değişiyor bulantilar gogus hassasiyeti hala devam ediyor bende 4 aylik hamileyim ☺️
Koala22 Bir_tirtilannesi inşallah kısa zamanda geçer sizinki de .Allah sağlıkla kucağınıza almayı naisp etsin 🤲🏻🤲🏻😍
Cimcinpi İlk gebeliğim de 12 haftada başladı 19 bitti ama bunda erken başladı 5 haftalıkken zaten ondan şüphelendim inşallah erken başladı erken biter
s23o Hamilelik belirtimden başladı ilk 6 ay kusma bulantı iştahsızlık 33+4 deyim halen sabahları işe giderken kusma bulantı devam ediyor ve reflü çok oluyor ama bebeğim haftasına göre ilerliyor çok şükür bi sorunumuz yok 🙏☺️Annemde böyleymiş doğururken bile hem ıkınıp hem kusuyordum dedi 5 kiloya yakın doğurmuş abimi 😅
Koala22 s23o hey maşallahh 😂 inşallah sizinki de sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir ama hem ıkınıp hem kusması benzemesin annenize 😂😍😍
20223 Haftada başladı 18 haftadayım hala devam ediyor 🥲çoğu şeyde tiksindim 1 kilo aldım şuanda kadar ilaç kullanıyorum o kusmamı engelliyor almadığımda malesef kusuyorum☹️Hayat enerjim kalmadı sağlıkla doğsunlar inşalllah 🫶🏻
Koala22 20223 annelik daha bebek gelmeden başlıyor 😍😍 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻